Nálunk 2018-ban hogyhogy fel sem merült a választási csalás esélye?
#20 Egy álomvilág az amihez próbálod alakítani a valós adatokat. De nem baj, tedd csak nyugodtan. Csak aztán majd megint pislogsz amikor kijön a valóság, mint a legutóbbi szerencsi időközi választáson is történt és megmutatja hogy NEM szereznek több szavazatot azzal, hogy összeálltak.
De csináljátok csak nyugodtan!
A fidesznek ez nagyon jó lesz, hiszen nem is kell külön kampányanyagokat készíteni, elég bemutatni amit a roncskoalíció tagjai egymásról, egymás politikájáról mondanak. Elég újra meg újra felhozni gyurcsány tetteit, a ballib kormányokat, azok "eredményeit" stb. stb. Nekünk segítetek ezzel, hiszen az ilyen "összellenzéki" összeállás szépen mutatja, hogy nincs új ellenzékiség, csakis azt kaphatja vele a szavazó amit már megkapott 1994-1998 és 2002-2010 között.
Szóval hajrá! Népszerűsítsd hogy álljanak össze, hitesd el az emberekkel, politikusokkal, hogy csakis ezzel lehetnek eredményesek!
Köszönettel előre is a számunkra sikereket hozó igyekezeteidért:
egy fideszes
"Csak a jelenlegi közvéleménykutató cégek nem összellenzéki listát mérnek, hanem egyéni támogatottságot. " Tévedsz, engem szoktam hívni közvéleménykutatók, elöször megkérdezik, hogy kire szavaznék es felsorlják az összes paralemnti pártot, illetvfe mondják, ha más parta szavaznék. Utánna meg újra megkérdezik, hogy kire szavaznék, ha az az Fidesz.KDNP és az ellenzéki összefogás közül választhatnék.
r nagyon sok passzív szavazót is el tudnak vinni a választásokra." Jó vicc, mégha úgyis lenne, legalább annyit el is veszítenek.
"Egy álomvilág az amihez próbálod alakítani a valós adatokat. De nem baj, tedd csak nyugodtan"
Ha igazad lenne, akkor az adatok nem támasztanák alá az "álomvilágot".
Mint mondtam, én mért adatokról beszéltem.
"Elég újra meg újra felhozni gyurcsány tetteit, a ballib kormányokat, azok "eredményeit" stb. stb"
Mondjuk ez az átlagos fidesz szavazót árazza be. Mármint Gyurcsány legrosszabb eredményei is jobbak, mint a fidesz legjobb eredményei. De persze ez mellékes.
"Utánna meg újra megkérdezik, hogy kire szavaznék, ha az az Fidesz.KDNP és az ellenzéki összefogás közül választhatnék."
Akkor miért csak egy felmérés látott erről napvilágot? Ha igazad lenne, akkor nem csak a Závecz mérésre lehet hivatkozni.
Egy párt van, amelyikről tudni, hogy mér és nem hozza nyilvánosságra, ez a fidesz.
Előfordulhat, hogy nálad másról van szó, viszont semmi garancia nincs rá.
"Jó vicc, mégha úgyis lenne, legalább annyit el is veszítenek."
Mint mondtam, nem, ez már lemért eredmény. Többet nyernek vele, mint vesztenek.
#23 Nálad ez külön hobbi, hogy egybegyúrsz hozzászólásokat, mintha ugyanaz az ember írta volna őket?
Vagy reagálj külön-külön a kommentekre, vagy írd ki mikor honnan, melyikből idézted a szöveget amire reagálsz! Ez így, egybegyúrva, szimpla hazugság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!