Beszélhetünk végre nemzetközi vírus-járvány összeesküvésről? Vagy még mindig nem?
"pl. lélegeztető gépekkel ölik meg a betegeket? "
Lélegeztető gépre csak az kerül aki agyhalott stb. Ezért olyan magas a halálozási ráta azon aki erre kerül mert mesterségesen van életben tartva.
Egyik kérdésben tegnap le írtam hogy egy vírusos betegség és a tüdőgyulladás hogyan öl és hogy mennyire semmi köze a lélegeztető géphez. Ezt csak a világ adta be a laikusoknak akik azt sem tudják mi külömbség van egy baktérium és egy vírus között (a maszk semmit sem ér) nem hogy a kórházi felszereléshez. a politikusok meg jól keresnek rajta
#5"Ezért is kértem hónapokon át többször, hogy valaki írjon már egy nevet aki megkapta. "
Itt ülök a gépnél, és én koronavírusos vagyok. Ahogy a gyerekem is.
Már bocsi, de nem fogom a nevemet neked leírni. Ahogy nem írom le kolléganőm nevét, a gyerekéét sem, a tanítványaim nevét, a gyerekem osztálytársának a nevét és azok testvérének, anyjának nevét sem - akik szintén koronavírus fertőzöttek igazoltan- csak hogy te ezt elfogadd.
És itt, ezen a fórumon tőlem és másoktól is kaptál már választ, az hogy neked ez nem elég, az magánügyed. De miért kell állandóan behazudnod ugyanazt a hülyeséget?
#25 összekeverted a regisztrációidat? Te vagy a kérdező is egyben, meg aki válaszolt #5-ként, az is?
Bukta!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!