Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell BÁRMI ÁRON ragaszko...

Miért kell BÁRMI ÁRON ragaszkodni a jelenléti oktatáshoz? Miért nem vezetnek be távoktatást, mikor már százasával halnak az emberek?

Figyelt kérdés

2020. nov. 6. 19:33
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
Mert gonosz emberek vagytok. Le se szarjátok hogy százak halnak meg. Inkább röhögtök rajtuk. Nektek a kényelmetek fontosabb.
2020. nov. 7. 13:46
 32/53 anonim ***** válasza:
20%
Mégis mit akarsz? Hogy mindenki otthon rohadjon évekig?? Annál a halál is 1000x jobb!!
2020. nov. 7. 13:53
 33/53 anonim ***** válasza:
31%
NEKÜNK fontosabb a kényelmünk miközben TE akarsz digitális oktatást?
2020. nov. 7. 16:51
 34/53 A kérdező kommentje:

Hát mert kockáztatjátok több100 ember életét, csak mert ki akartok cseszni a fiatalokkál

2020. nov. 7. 17:28
 35/53 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező!

A 33-as válaszoló vagyok (illetve a 6-os választ is én írtam). Mint már írtam, én is diák vagyok, sőt egy olyan diák, aki nem a lakóhelyén jár iskolába, hanem naponta ingázik. Ha azt hiszed nekem nem lenne kényelmesebb az online oktatás akkor tévedsz: március közepétől a tanév végéig naponta kb 2,5 órám felszabadult csak amiatt, mert nem kellet beutaznom az iskolába.

Van néhány tantárgy, amiből évek óta ugyanazt a módszert alkalmazom és mégis évek óta ötös vagyok: óra előtt egyszer-kétszer átolvasom. És tudod, miért hatásos nekem ez? Mert órán figyelek, és megjegyzem amit HALLOK. Annak hogy valaki tanulhasson, alapfeltétele az, hogy az anyagot értékelhető módon adják le. A Classroomon keresztül "dolgozzátok fel önállóan a tananyagot"/"az új témával önállóan fogtok megismerkedni" üzenetekkel kapott "feladatok" NEM számítanak értékelhető módnak.

Ha pedig az iskolákat bezárják, akkor annyi erővel miért ne zárják be a boltokat/mozikat/színházakat/szórakozóhelyeket/stadionokat/óvodákat/stb? Ezekben az intézményekben is naponta több százan megfordulnak (egy-egy meccs alkalmával mondjuk több ezren/tízezren tartózkodnak a stadionokban). Ráadásul aki pl a bolt után még ide meg oda meg amoda is megy, az sokkal jobban széthordja a vírust, mint egy diák, aki elmegy reggel az iskolába majd délután hazamegy.

Végül engedd meg, hogy én is kérdezzek: a válaszaidból az jön le, hogy te magad is diák vagy még. NEKED miért lenne jó, ha online oktatás lenne? A következő hozzászólásodban kérlek mindenképp válaszolj erre a kérdésre.

(Ha meg mégsem vagy diák, akkor miért harcoskodsz az iskolák bezárása mellet? Ha te már végeztél az iskolával akkor neked miért nem mindegy, hogy online oktatás van vagy rendes?)

Amúgy gratulálok a kérdés rendkívül találékony kiírásához: te legalább nem a Miért nem zárják be az iskolákat a "TANÁROK ÉRDEKÉBEN" kezdetű sablonszöveget írtad ki.

Köszönöm szépen, ha végigolvastad és esetleg nem pontozod le egyből, hanem egy picit átgondolod. (Bár az eddigi válaszok százalékolását elnézve nem lesz túl népszerű a véleményem)

További szép estét mindenkinek! :)

2020. nov. 7. 18:57
 36/53 anonim válasza:
46%

#35, nalatok a tanarok nem tartanak orat? Gimis vagy?

Kivancsisagbol kerdezem csak, ugyanis a mi sulinkba minden ora megvan tartva, meg az olyanok is mint az enek es tesi. Es minden anyagot ugyanugy leadnak es elmagyaraznak egy 45 perces ora keretein belul, mint ahogy szemelyesen a suliba is.

(Nem kotekedesbol irom, tenyleg erdekel masnal hogy van ez. Nem tudom elkepzelni, hogy lehet egy tanar, igazgato stb ilyen felelotlen.)

2020. nov. 8. 17:37
 37/53 anonim ***** válasza:
58%

"Nem kotekedesbol irom, tenyleg erdekel masnal hogy van ez. "

Hát nálunk márc- jún abból állt a suliban hogy jött egy mondat a tanártól mialben hogy mit kell elolvasni a könyvben. Ennyi volt a nagy "tanítás".

meg néha jöttek nonszensz feladatlapok, mindenki kitöltötte ugyanazt visszaküldte ugyanazt és mindenkinek ötös.

Sok értelme volt, de legalább BEJÁRNI nem kellett abba a kuplerájba.

2020. nov. 8. 18:41
 38/53 anonim ***** válasza:
47%

Én a tavasziról beszélek :)

Idén nekünk még nem volt online (szerencsére)

2020. nov. 8. 18:42
 39/53 anonim ***** válasza:
0%

"nálunk a márc-jún abból állt..."

Nálunk is kb (továbbra is 33-as)

2020. nov. 8. 18:45
 40/53 anonim ***** válasza:
Emberek, nem látjátok hogy ez az 1bites csak provokál?Látszik a személyeskedõ 3 szavas mondataiból.
2020. nov. 8. 18:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!