Titeket nem kap el a nosztalgia ilyen videókat nézve hogy akkoriban még mennyivel másabb volt a magyar politika?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=auf55j8PhhI
Volt vita. Ez ma már elképzelhetetlen. Viktor nem vitázik senkivel így.
Valahogy demokratikusabbnak tűnt az egész.
Az is érdekes ahogy beszélnek egymással. A mai közbeszéddel összevetve főleg.
Bár utáltam Gyurcsányt, sok minden normálisabban működött akkor.
2020. nov. 6. 05:56
1/2 anonim válasza:
Bandi. :O Ha nem látom el se hiszem, hogy komoly kérdést tettél fel. :)
Amúgy szerintem egyszerű, akkoriban úgymond még kevésbé voltak elszállva a hatalomtól, mára meg tudják, hogy nem kell már semmit kendőzni, biztos a helyzetük. Mondjuk Gy. F. nem tudom miért, de az is így van szerintem vele, vagy már úgy is szedett össze annyit amiből kényelmesen eléldegél, a politika meg mellé elfér.
2/2 anonim válasza:
Bandi, az nem vita, hogy lehazudom a csillagokat az égről, aztán miután megválasztanak, pár hónappal később homlokegyenest az ellenkezőjét teszem. Ezzel csak lóvá teszem a Bandikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!