Hol lehetne utána nézni hogy, mennyi kártérítést fogok kapni a kötelező covid -19 védőoltás következtében megnyomorodott vagy meghalt gyermekem után? Lehet már erről valamit tudni?
58. § (10)Ha a védőoltásra kötelezett személy a védőoltás adásával összefüggésben súlyos egészségkárosodást szenved, megrokkan vagy meghal, őt, illetve általa eltartott hozzátartozóját az állam kártalanítja.
Utal rá az Egészségügyi törvény de pontos összeget nem ad? Hol lehetne utána nézni?
Miért nem fizetnek kártérítést,ha nem nyer az 5-ös lottó szelvényed,pedig már bele élted magad ?
Miért nem lehet fogadást kötni arra,hogy meg e nyered vagy sem ?
Miért nem lehet biztosítást kötni arra az esetre ha nem nyeri meg a szelvényed az 5-6 milliárdokat,aminek legalább a felét kifizetné a biztosító súlyos elkeseredés megelőzése címén ?
#21, #21-nek:
Te mi a faxról beszélsz?
Köteleztek téged hogy vegyél lottót, vázze?
Kérdező
Belinkelted a törvényt. Te magad. Akkor miért próbálsz az ott leírtakkal SZEMBEN állítani valami hülyeséget?
Az 58§-ban egyetlen egy pontot sem módosítottak a nyáron!
Ott van az oldal tetején a funkció, át lehet váltani a 2021.januártól érvényes állapotára a törvénynek, és semmiféle változás nincs benne ebben a paragrafusban. A legfrissebb módosítás 2015-ös "A (3) bekezdés szerinti kérelemhez csatolni kell a mentesítés indokoltságát alátámasztó, a kezelőorvos által adott szakvéleményt."
Nem értem, miért kell mindig hazudni?
A törvényt nem néztem, de az oltásból két fajta van.
Az egyik, ami az eredeti oltásra hajaz, hogy a vírus egy legyengített szaporodásra képtelen változatát kapod. Ugyanazzal a kísérőanyaggal, mint a többi oltást, itt a nehézség, hogy eltalálják azt a mennyiségű vírust, ami kell ahhoz, hogx az oltás hatékony legyen, de elég kevés legyen ahhoz, hogy ne nagyon legyen tüneted. Ez ugyanaz az oltás, mint amit megkaptál gyerekként is, tehát sok mellékhatása elvileg nem lesz, főleg nem sok embernél, viszont újra kell oltani két-három-hat havonta. Ebből fogunk kapni decemberben.
Felesleges pánikot kelteni. Ha meg nem akarsz a másik oltásból kapni, ami az új módszerrel készül (mint a négy komponensű idei influenza oltás), akkor majd az elsőt adatod be magadnak.
Az a resz, amit kotelezonek velsz, benne volt eddig is.
A te halalod eseten kapna a gyermeked, nem forditva (ez uj, ha jol emlekszem)
Mindezek mellett elkepzelhetonek tartom ( de nem ertek egyet vele), hogy kotelezo lesz a korabban emlitett csoportoknak.
Az biztos, h az en gyermekem nem fogja megkapni.
"Talán olvasd el a törvényt, aztán nem lesznek ilyen naiv kérdéseid."
Elolvastam. Te pedig nem értetted meg, hogy mit kérdezek, tehát ebben egyetértünk: "Egyébként én ezt nem akarom bizonygatni, az írástudók tudnak olvasni a többiek csak fröcsögnek... ". Sehol egy fikarcnyi bejegyzés sincs arról, hogy a Covid19 oltás kötelező lenne. Én azt kérdeztem, hogy a törvény melyik pontja írja azt, hogy a Covid-19 védőoltás kötelező lesz. Te egy olyan részletet másoltál be után, ami arról szól, hogy mi a helyzet általában a kötelező védőoltásokkal. Tehát nem értetted meg a kérdésemet. A saját feltételezésed alapján tehát te a fröcsögők táborába tartozol.
Akkor társadalombiztosításra miért köteleznek ?
Azt szinte mindig maszekhoz megyek...
Kivéve háziorvos...
#22, #26-nak:
Amiről te beszélsz, azt úgy hívják hogy vakcina.
Tudod mi a qrva nagy probléma a covid-dal? Az, hogy aki átesik a betegségen és meggyógyul, az akár a következő napon is elkaphatja újra!
Pontosan ezért értelmetlen vakcinával kísérletezni. És ezt nem én mondom, hanem virológusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!