Vendéglátás és szórakoztató ipar tönkre fog így menni Magyarországon?
Most hogy újabb korlátozásokat vezettek be újra a vendeglatosokon és a szórakoztató iparon csattan az ostor.
Tönkre fog menni ez a két iparág?
Magyarul az alulfizetett, pocsék munkakörülményeket nyújtó, megterhelő alja munkák...
Hmmm, érdekes logikád van. Tehát ha én eddig hangtechnikával foglalkoztam, rengeteg időt-energiát-pénzt rááldozva kitanultam a szakmát, akkor én vagyok a bűnös, dögöljek meg és húzzak a gyárba a szalag mellé - mert a kormány így döntött. Bravó.
A magadfajták miatt kívánom, hogy pusztuljon is az ország mostmár.
Nekem büdös a munka?! Öregem, dolgoztál te már hangtechnikusként akár csak egy napot is? Ez nem egy 8 órás irodai munka, ahol egész nap csak ülsz egy gép előtt, kisapám! Reggelre már kint kell lenni korán, felépíteni egy egész színpadot (és higgyj nekem, NAGYON komplex dolog egy színpad), felpakolni mindent, beállítani a felszerelést.
Aztán a rendezvény végéig kint kell lenni, figyelni a hangosítás megfelelő minőségére. Ez azt jelenti, hogy a helyi óvodáscsoporttól az országos sztárig MINDENKIT hangosítasz, figyelned kell minden szárra, ami kínjuk van. Tudod te, milyen körülményesek tudnak lenni ezek?!?! Honnan tudnád...
Aztán a rendezvény végén (ez gyakran már hajnal) ISMÉT pakolni. Elpakolni MINDEN hangfalat és a teljes színpadot. Végül persze haza is kell fuvarozni.
És nekem mondod azt, hogy büdös a munka? NEKEM?!
Gondolkozzál már, mielőtt beszélsz, ne csak ugass, mint egy ócska proli!
Azért de remélem én, hogy a te munkád is befuccsol!
Olyan könnyű más f0szával verni a csalánt...! Lassan 10 éve csinálom a hangtechnikusi szakmát. Harcoltam a tudásért és a tapasztalatért, a hétvégéimet áldoztam érte. Olyan ember lettem, akire számítani lehet és elismerik.
Mázsás súlyokat pakoltam, 18 órákat dolgoztam, rikácsoló YouTube celebekkel csatáztam, akik szerint "rossz a hangosítás", valójában azonban énektudás nélküli senkik, akikhez akár trombitáló elefántokat is keverhettem volna, akkor is f0s marad a hangjuk.
Küzdöttem, hogy, előrébb jussak a ranglétrán.
És akkor most ezt az egészet el kellene dobnom a mocskos kormányunk szerint...
De megnézném én, hogy a kis mérnököcskék mit mondanának, ha valami miatt az ő szakmájukat darálná be a kormány!
Amíg mást éri a kár, addig nem zavarja az embert. Ilyen ez a patkány ország. Lesz0rjuk, hogyha valaki bajba kerül. Amíg azok nem mi vagyunk, nem érdekel minket.
Azt fel sikerült fogni, hogy nem heccből nem engedélyezik? Menne szórakozni, más meg nem szeretne kórházba kerülni, és azért húzzunk egy fontossági sorrendet, hogy mi a fontosabb, az, hogy kiszórakozza magát, vagy emberéletek?
Érdekes sok országban el tudják ezt fogadni, csak szokás szerint itt van a nagy kihúzás, hogy márpedig nem, és ezt párttól független dolog, hogy simán most lehet, és szerencsére az emberek jó részének van annyi esze, hogy ynugton marad, és elviseli, hogy nem mehet szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!