Meddig halogatják az iskolák bezárását?
Figyelt kérdés
Mindenféle baromságot kitalálnak, hogy "védekezzünk" miközben semmit nem ér az egész!! Már év elejétől kezdve át kelett volna állni a digitális formatervre!!! EZ ÍGY NEM MEHET TOVÁBB! LÉPNI KELL!!2020. nov. 3. 20:00
11/19 anonim válasza:
Nyugi kérdező, hamarosan bezárják őket, és akkor aludhatsz reggel 9-ig.
12/19 anonim válasza:
Szerintem is még az idén ki akarják húzni valahogy és igazából arra mennek rá szerintem, hogy annyira súlyos legyen a helyzet, hogy az emberek könyörögjenek a védőoltásért vagy/és elhiggyék, hogy nekik az jó és az egyetlen megoldás a kreált problémára.
13/19 anonim válasza:
Ha nem is hónapokig, de legalább 2 hétre leállhatnának a sulival megint. Amióta visszajöttünk szünetről, 6 tanárról derült ki, hogy koronás. Egy másik suliban elhunyt egy 60 év alatti tanár, 14 tanar és 18 diák betegedett meg. És a többi gimnáziumról vagy általános iskoláról nem is beszélek. Nem megoldás az online oktatás, de egy átmeneti állapotnak tökéletes. Mert amíg a tantestület 70%-át teszik ki az idős tanárok és a diákok nagyresze még mindig rendszeresen találkozik a beteg nagyszüleivel nem tudom miről beszélünk. Az pedig aki csak azért szeretne online oktatást, mert ép szarul áll valamelyik tantárgyból,megkerem szépen, hogy húzzon tanulni.
14/19 anonim válasza:
Kérd át amgad magántanulónak, mi tart vissza, és tessék tanulhatsz otthon.
15/19 anonim válasza:
Nem vicceltem. Addig nem fognak zárni, mert a focimánia az első.
16/19 anonim válasza:
Semmi szükség digitális oktatásra, hagyjátok már ezt az agymenést! A svédekről kell példát venni, nem teleszarni a gatyánkat, aztán otthon ücsörögni benne!
17/19 anonim válasza:
Ha bezárnak az iskolák a gazdaság is megy vele tönkre.
18/19 anonim válasza:
Azzal tisztában vagy, hogy az egészségügyi ellátórendszer hamarosan összeomolhat?
19/19 anonim válasza:
Nem tudom, de nálunk már a helyettesítő tanárt is helyettesítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!