Orbán Viktor ma bejelenti végre a kijárási tilalmat?
Na akkor tisztázzunk néhány dolgot:
Ha én attól vagyok empátiahiányos, és embertelen mert fontosabbnak tartom az emberek életét, mint olyanok fizetését akik még csak nem is a legfontosabb tagjai a társadalomnak, hát legyen. Elég szomorú hogy egyesek így gondolkodnak.
Nem akartam szidni a munkásosztályt, és lehet, hogy a proli erős kifejezés volt. De elegem van már abból, hogy a korlátozásokat ellenzők azt hajtogatják, hogy "jajj a szegény vendéglátósok meg az x-y szektorban dolgozók miből fognak élni." Kit érdekel ez most, mikor mindenki életveszélyben van? Nyúljanak a tartalékjaikhoz és keressenek alternatívákat. Még mindig jobb szegénységben élni, mint fulladozva, szendvedve meghalni. Ráadásul ez az egész egy üres mellébeszélés. Nem a mások megélhetése miatt aggódnak az emberek, csak szimplán nem tudnak megülni a fenekükön, és nekik szórakozás kell, meg utazgatás. Csak sajnos ez már nem működik. A koronavírus most vagy évekre/évtizedekre bezárja az embereket, vagy pedig kiírtja pár éven belül. A normálisabb országok szerencsére már rájöttek, hogy az előbbi a jobb megoldás. Ma este meg kiderül, hogy nekünk sikerült-e végre realizálnunk ezt.
"Az országnak működnie KELL" mondá Orbán szal nem hiszem.
És kéretik lenullázni eme választ!
Én remélem, hogy csak látszat intézkedések lesznek. Nincs itt szükség szigorításra. Nem szeretném ha keresztülhúznák a Márton-napi libavacsoránkat és a haverokkal leszervezett Újbor-esténket. :D
A múlt hétvégi Halloween-party is nagyot ütött, ez is az lesz. :D
Ezek lesznek
-a profi sportok kivételével betiltottak minden rendezvényt
-bezártak a színházak, a múzeumok, az uszodák és a konditermek
-a vendéglátóhelyek pedig csak kiszállítást vállalhatnak
-a hotelek sem fogadhatnak vendégeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!