Szerintetek mikor vezetik be Magyarországon a kötelező covid-19 elleni védőoltást?
Persze, chip, mindmeghalunk, billgéc, soros, illuminati, rotschield, bloomberg, orwell, szientológusok minde felsorakoznak majd :D
El kéne fogadni a tudományos konszenzust, hogy amíg nem oltatja be magát az emberek 60-70%-a, addig marad a maszk, meg a korlátozások.
Kíváncsi vagyok majd a sok konteó hívőre, hogy mit mondanak arra, hogy ha egy kevésbé oltásellenes(= jóval magasabb inteligenciával rendelkező) országban az oltások után minden helyreáll, és megy minden nagyjából ugyanúgy, mint 2 éve, itt meg még mindig maszkban kell a wc-re menni, mert senki nem oltat.
Majd kitalálnak arra is valamit.
Úgy tűnik neked, hogy ezek a konteos agyatlan elmebetegek törődnek a valósággal?
17
Nem, de volt munkatársam 3hónapja lábadozik belőle, majdnem otthagyta a fogát. Most jön a relativizálása az egész történetnek úgy, hogy azt sem tudnád leírni, hogy mi az az ACE2 vagy R0?
Én szerencsére nem kaptam el, de fiatal ismerőseim (<30 év közül), akiken átment a covid a következőt tapasztalják, pedig nagyrész enyhe tünetekkel átment rajtuk:
-Több hónapja nincs szag és ízérzékelésük
-Betegség óta sz@r közérzet, fáradtság
-Gyengeség
#18 Ne próbálj meg az ilyen tudománytalan konteó hívőkkel vitatkozni, mert mindig van valami kamu hír/videó, meg marika néni facebook megosztásán alapuló hír (meg billgéc és társai), ami miatt nem hisznek a tudományban.
19
tudom. (chemtrail rajongói csopi tag vagyok, ismerem ezeket, régóta szórakozzom velük :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!