Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mikor vezetik be...

Fortissima Finguss kérdése:

Szerintetek mikor vezetik be Magyarországon a kötelező covid-19 elleni védőoltást?

Figyelt kérdés
Nagyon melegszik helyzet ás állítólag bele is halhatsz az oltásba vagy megnyomorodhatsz...

2020. nov. 1. 19:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
43%
Látom sok itt az okos. Abba egyikőtök se gondol bele, hogy rengeteg embert aki beteg, le se tesztelnek (arról nem is szólva aki tünetmentes), a fél ország koronás, de alig napi száz esetet regisztrálnak. A fél lakosság már átesett rajta, erre ti beadatnátok nekik is kötelezően...
2020. nov. 1. 21:44
 12/31 anonim ***** válasza:
63%
10, Ennek kiküszöbölésére lesz majd az oltás mellé a chip, hogy ne tudjunk orvosokat lefizetni. Igen, most lehet megint konteós baromnak nevezni engem, de csak addig, amíg a chipet belétek nem ültetik.... Eddig ha a a kötelező védőoltást mondtuk, akkor is megkaptuk, hogy összeesküvés elméleteket gyártunk, erre tessék, kötelező oltásról beszélünk már most....
2020. nov. 1. 21:51
 13/31 anonim ***** válasza:
19%
Ennyi laposföldes, Hibbant Csaba ministrást.... Felelőtlen, buta, ráadásképp paranoiás csürhét
2020. nov. 2. 02:51
 14/31 anonim ***** válasza:
40%
Még influenzaoltásból sincs elég, pedig a lakosság csak egy része kéri. A koronaoltásból tuti nem lesz 6 milliárd
2020. nov. 2. 09:06
 15/31 anonim ***** válasza:
12%

Persze, chip, mindmeghalunk, billgéc, soros, illuminati, rotschield, bloomberg, orwell, szientológusok minde felsorakoznak majd :D

El kéne fogadni a tudományos konszenzust, hogy amíg nem oltatja be magát az emberek 60-70%-a, addig marad a maszk, meg a korlátozások.

Kíváncsi vagyok majd a sok konteó hívőre, hogy mit mondanak arra, hogy ha egy kevésbé oltásellenes(= jóval magasabb inteligenciával rendelkező) országban az oltások után minden helyreáll, és megy minden nagyjából ugyanúgy, mint 2 éve, itt meg még mindig maszkban kell a wc-re menni, mert senki nem oltat.

2020. nov. 2. 19:13
 16/31 anonim ***** válasza:
28%

Majd kitalálnak arra is valamit.

Úgy tűnik neked, hogy ezek a konteos agyatlan elmebetegek törődnek a valósággal?

2020. nov. 2. 19:16
 17/31 anonim ***** válasza:
41%
15, 16-os nagyeszűek! Átestetek már ezen a covid elnevezésű viccen?
2020. nov. 2. 19:27
 18/31 anonim ***** válasza:
17%

17

Nem, de volt munkatársam 3hónapja lábadozik belőle, majdnem otthagyta a fogát. Most jön a relativizálása az egész történetnek úgy, hogy azt sem tudnád leírni, hogy mi az az ACE2 vagy R0?

2020. nov. 2. 19:43
 19/31 anonim ***** válasza:
18%

Én szerencsére nem kaptam el, de fiatal ismerőseim (<30 év közül), akiken átment a covid a következőt tapasztalják, pedig nagyrész enyhe tünetekkel átment rajtuk:

-Több hónapja nincs szag és ízérzékelésük

-Betegség óta sz@r közérzet, fáradtság

-Gyengeség

#18 Ne próbálj meg az ilyen tudománytalan konteó hívőkkel vitatkozni, mert mindig van valami kamu hír/videó, meg marika néni facebook megosztásán alapuló hír (meg billgéc és társai), ami miatt nem hisznek a tudományban.

2020. nov. 2. 19:59
 20/31 anonim ***** válasza:
21%

19

tudom. (chemtrail rajongói csopi tag vagyok, ismerem ezeket, régóta szórakozzom velük :D)

2020. nov. 2. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!