Az Origo újságírója miért viselt horogkeresztes karkötőt a Pesti tv műsorában?
forrás: [link]
Lehetne mondani, hogy Swastika: 卐, 卍 volt az, mert a náci horogkeresztet megdöltve szokták rajzolni, de ez akkor is túl sok félreértésre ad okot. Épeszű ember talán nem mutatkozna ilyennel.
A másik lehetőség, hogy az újságíró nyíltan náci.
Valahol adott magyarázatot az esetre Szalma György?
Köszönöm, nem tudom neked miért photoshop én többször is jól látom ugyanazt, ami a képen szerepel, például 37:45-nél. Sőt meg tudom mondani, hogy a kép ami a facebook posztba van, az 18:06-nál van.
A jobbik logójában van egy félkör, amihez le kell bontani a logó összes többi részét => Iszlám szimbólum.
Fideszes újságíró hindu szvasztikát ábrázoló karkötőt visel, ami egyértelműen összekeverhető a náci szimbólummal, ha nem vagyunk ismeretesek a hundi szimbólumokkal => "rengeteg az agyhalott, épeszű ember nem kezd el rasszistázni, hanem kérdez" és hasonlók.
Szerintem a cikk egész korrekt volt, de csináljatok csak hülyét magatokból.
"ami egyértelműen összekeverhető a náci szimbólummal, ha nem vagyunk ismeretesek a hundi szimbólumokkal "
2020 van.
Aki nem a seggében hordja a fejét, tud erről a szimbólumról.
Nehogy már ne lehessen viselni, mert egyesek korlátoltak.
Ráadásul feljelentést is tesz a hülyéje.
"A jobbik logójában van egy félkör, amihez le kell bontani a logó összes többi részét => Iszlám szimbólum."
Milyen meglepő, pont az Origó-n írtak erről nagyon sokat.
"2020 van.
Aki nem a seggében hordja a fejét, tud erről a szimbólumról."
2020 van. Aki nem a seggében hordja a fejét, tudja, hogy arab számokat használunk. Oops, csak nincs erről egy videó is valahol, hogy mégsem?
Amúgy mondom, a cikk elég korrektül ír a dologról, viszont az áthallás (mert magam sem tudom hogy fogalmazzam meg jobban) egy elég jó kifejezés a dologra.
"Nehogy már ne lehessen viselni, mert egyesek korlátoltak."
Abszolút egyetértek, nem is erre akartam utalni a hozzászólásommal, ahogy a cikknek sem feltétlenül ez a lényege. Szerintem is hülyeség a feljelentés, de van igazság abban, hogy ami 10 éve kurucinfó volt, az mára a kormánypropagandában is fokozatosan megjelenik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!