Mert a Kisgömbőc azt gondolta, hogy neki kell az Index és megkapta ajándékba, holnap lehet, hogy más kell neki.
2020. szept. 8. 19:57
2/16 anonim válasza:
Már a kérdés is egy hazugság. Nem fajtázzuk magunkat. Az pedig, hogy melyik médium szűnik meg vagy jön létre, egyáltalán nem érdekel. Egy átlag ellenzéki reggeltől estig csak a kormányra gyurmázza a mogyoróját? Nekem ez nem menne, van jobb dolgom is. Pl dolgozom és a családom. Gondolom nektek egyik sincs. Rossz már nektek. Na szia.
2020. szept. 8. 19:58
3/16 anonim válasza:
Valójában az index már nem romolhatott tovább.
Egyszerűen már senki nem támogadta őket, most meg van egy feltételes támogatójuk, ami ha elfogultabbá is tette az újságot, az eredeti indexnél nem lehet elfogultabb.
(Mármint az eredeti index a valóság ellen volt elfogult)
2020. szept. 8. 20:01
4/16 anonim válasza:
Index szerintem nem volt független. DE Fideszesként én is azt olvastam hogy az ellenzékiek véleményét is meghalljam . De a szerkeztők majd csinálnak egy hasonlot biztos.
Én ha felmegyek nem látok sok változást max egy kicsit vissza venttek, elment rengeteg indexes ujságiró ez mindent megmagyaráz. Nem origo klont csináltak, hanem kimentek mögülük a támogatók es az olvasók. ami ott volt az függetlennek nem volt nevezhető. Regen még en is meg több Fideszes is indexet olvasott, de az utóbbi években egyáltalán nem olvastam max ritkán, mert nagyon lement.
2020. szept. 8. 20:23
7/16 anonim válasza:
"Index szerintem nem volt független"
És kitől/mitől függtek szerinted? Merthogy az ilyen Pesti Srácok meg 888.hu meg Magyar Nemzet, ha nem tolnák beléjük a közpénzt, akkor két nap alatt csődöt jelentenének, tehát az egzisztenciálisan függenek a Fidesz-kormánytól, ami jól látszik is a tartalmukon. Az index ezzel szemben nagy valószínűséggel túlélt volna egy kormányváltást, mert a piac eltartja. Ezért van egy rakás töltelékcikk az oldalon, amik gyűjtik a kattintásokat. Ezek szinte teljesen hiányoznak a fideszes médiából, hiszen nincs rá szükségük, nekik nem kell ötpercenként új cikket megjelentetniük a reklámbevételek miatt, mert az állam garantálja (cserébe nyomják a kormánykommunikációt ezerrel). Lehet, sőt biztos hogy ideológiailag elfogult az index, de a függetlenség nem ezt jelenti.
2020. szept. 8. 20:36
8/16 anonim válasza:
7 Teljesen egyetértek. Ez art jelenti, hogy az index az olvasoktól és a tamogatoktól függött. Viszont ők azt allították hogy ideológiailag is függetlenek, ebből szerezték a támogatásokat. Régen mikor ideológiailag is független volt, és ez igaz volt akkor több embert, még a Fidesz szavazótáborát is megtudta szólítani. Egy piaci alapon müködő médiának ez hatalmas előnyt jelenthet.
2020. szept. 8. 21:16
9/16 anonim válasza:
Mikor állították ezt és pontosan ki?
2020. szept. 8. 22:31
10/16 anonim válasza:
Azok az indexesek akik elmentek. meg akik független objektívnak mondták maguk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!