A DK a legtisztakezűbb és legnépbarátiasabb párt jelenleg Magyarországon?
Figyelt kérdés
2020. okt. 31. 15:56
11/20 anonim válasza:
Persze, a DK meg a tiszta kéz.....sz#ros a kezük annyira tiszta...
12/20 anonim válasza:
A Fidesz legnagyobb bűne, hogy hozzájuk képest most már Fletó is vállalhatónak tűnik. Pedig pár éve még hogy utáltam!
13/20 anonim válasza:
Itt csak az áramfogyasztásról van szó, és hogy azt fizetteték ki, közpénzből.
Itt nem tudom, hogy ez bűncselekménynek számít e, vagy hogy mennyire durva, tekintve, hogy a középületek díszvilágítása is nagyon durva összegeket emészt föl.
Maga a bitkoin bányászat egyébként miért gáz?
Bűncselekmény, vagy csak ilyen erkölcsileg ciki dolog, vagy mi ez?
14/20 anonim válasza:
13#-as!Áram+gép.Ja,meg a bitcoint tudod kik használnak?Általában bűnözők,mivel nem lehet lekövetni mint pl. a bankszámlát.
15/20 anonim válasza:
Oké, de ettől még a bitcoinban semmi illegális sincs.
A gép sem bűn, akkor most maradt az áram.
Nem védeni akarom a DK-t csak nekem picit felfújtnak tűnik ez a bitcoin téma, de nem értek hozzá ezért kérdezem.
Szóval az áramon kívűl van valami gáz ebben?
16/20 anonim válasza:
15
Hogy leégett egy irodájuk, benne a papírjaikkal -állítólag- valami zárlat miatt néhány éve. Pont időben, hogy ne tudják bemutatni szeeegények.
18/20 anonim válasza:
#15-ös!A gép önmagában nem bűn.Addig még saját pénzből van megvéve,de ha az is az önkormányzat pénzén akkor már igen.Persze,maradt az áram és hogy HOL VAN az a pénz amit KIBÁNYÁSZTAK. KInek a zsebében landolt,van e tiltott pártfinanszírozás,stb.Gyurcsány egyszer azt mondta hogy okosabb hogy ha nem tudjuk hogy honnan van nekik pénzük.
19/20 anonim válasza:
Mi van Feri, megint sikerült túlkezelned az isiászodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!