Dr.Gödény György ha alapítana egy pártot szavaznál rá?
Figyelt kérdés
Volt már neki egy Közös nevező nevű pártja,de sajnos akkor nem nyerte meg a választásokat.
Ő egy gyógyszerész és virusrealista,szerepelt filmekben és közismert.
Szavaznátok rá?
2020. okt. 28. 22:10
A kérdező szavazást indított:
Szavaznék rá
Nem szavaznék rá
68 szavazat
1/14 anonim válasza:
Nem lehet erre most felelni. Aki tud az meg egy barom és igyis ugyis agymosott csak valamelyik oldalról a 2 közül. Igazából a programja illetve a célkitüzései miatt döntenék hogy szavaznék vagy nem. De a mostani hírneve miatt biztos kapna parlamenti mandátumot. Annyi szavazó lenne.
2/14 anonim válasza:
Akartam valami olyat írni, hogy minek szavazna bárki is arra aki ilyen hülyeségeket beszél, mint ő, de aztán rájöttem, hogy ott a kétfarkúak pártja, annak is vannak szavazói az örök élettel, ingyen sörrel, ott a dk is amit egy csaló, hazug gazember vezet, akkor miért ne sikerülne Gödénynek is összeszednie 1-2%-t? Hülyéből van elég, szóval hajrá!
3/14 anonim válasza:
2es. Személyeskedő kommentjeid melőzd ebbe a téma körbe. Politikába sem kéne személyeskedésnek lennie
4/14 anonim válasza:
Még nem alapított? Pedig lassan minden harmadik közszereplő megteszi... :)
5/14 anonim válasza:
Már alapított, Közös Nevező néven.
6/14 anonim válasza:
#3 Nocsak, de érzékeny valaki. Melyiken sértődtél meg? Gödényen, a kétfarkúakon vagy a dk-n? Esetleg te egy szavazója lennél és ezen?
7/14 anonim válasza:
#6. Én sem értem mire ez a nagy gelháborodás.
8/14 anonim válasza:
Szteroidos tolvaj kamuzsidó vírustagadó kamupártja. A követői pedig konteós alufóliasapkások.
10/14 Andizsuzsi válasza:
Már alapított. Éppen nyomozás folyik ellene különösen nagy értékű költségvetési csalás gyanújával. Amúgy meg oltásellenes aláírást gyűjt a facén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!