Sokkal kényelmesebb egy kisbusz. Nyáron erre járt, összeszűkűl az út, ott zebra van, megálltak. A buszmegállóban ültem, nekem integetett. Talán tetszettem neki.
2020. okt. 30. 21:25
5/18 anonim válasza:
Kényelmesebb mint egy A8-as például, egy Transporterben sokkal inkább ülsz, nem félig fekszel mint egy normál autóban, így hátul például kényelmesebben lehet dolgozni egy asztalnál például.
2020. okt. 30. 21:29
6/18 anonim válasza:
Ez illik a karakterhez amit a politikai stylistok megalkottak róla.
A falusi szegény ember legkisebb fia a hamuba sült pogácsával elindult és miniszterelnök lett. De továbbra is szerény életet él, törleszti a bankkölcsönét, vagyona nincs, egy mikrobusszal jár nem luxus mercedesszel.
Mire leírtam teljesen meghatódtam tőle.
2020. okt. 30. 21:40
7/18 anonim válasza:
Mert kényelmes, még akkor is ha többen utaznak, egymással szemben is lehet ülni stb.
2020. okt. 30. 21:46
8/18 anonim válasza:
Drágább, mint egy Audi.
2020. okt. 30. 22:00
9/18 anonim válasza:
Mert kisebb autóban nem fér el akkora már a hasa.
2020. okt. 30. 22:30
10/18 anonim válasza:
Elképzelem ahogy az ország vezető politikusai ott nyomorognak orbán mikrobuszában egy részük menetiránynak háttal és mennek az ország másik végébe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!