Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz ebből, hogyha már a...

Mi lesz ebből, hogyha már a FIDESZES képviselők is Orbán ellen fordulnak?

Figyelt kérdés

[link]

Bár nem értek a politikához, de szerintem az nem jelent jót ha már Orbánnak a saját képviselői sem támogatják az ország egyik fő problémájának a kezelését. Szerintetek mi lesz ebből így ha ellene fordulnak? Esélyes, hogy ez okozza majd a csúti törpe vesztét?

2020. okt. 29. 18:59
1 2
 11/15 omba ***** válasza:
41%
Abból a cikből én nem tudtam kiolvasni semmilyen szembe fordulást.
2020. okt. 29. 20:53
 12/15 anonim ***** válasza:
76%
Ilyen nem lesz.
2020. okt. 29. 21:17
 13/15 anonim ***** válasza:
61%
Orbán mindenkit kicsinál aki szembefordul vele (párton belül és kívül). Lásd Lázár János esetét. Nem szavaztak meg valamit Fideszes képviselők a saját frakciójuk által előterjesztett törvényt? Semmi baj, 2022-ben már nem lesz rajta a pártlistán, többé nem lesz képviselő. Ennyi.
2020. okt. 30. 11:38
 14/15 anonim ***** válasza:
28%
Mivel ez egy hűbéri rendszer, így nem fordulnak ellene, mivel tőle kapja az alamizsnát minden vazallus.
2020. okt. 30. 13:06
 15/15 anonim ***** válasza:
5%
Ez nagyon rossz lenne mert ezek a tolvajok más színekben fosztanák tovább az országot és nem változna semmi.
2020. okt. 31. 03:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!