Megvalósulhat az, hogy az alig egymilliós táborral rendelkező FIDESZ ténylegesen erőszakot helyezzen kilátásba a nagy többség által megválasztott ellenzéki képviselők ellen?
szerintem simán
a fidesz vallás, szekta
Ennek az lesz előbb-utóbb a vége hogy valamelyik pártnál elszakad a cérna, és tényleges, fizikai ellenállásra hívja fel az ellenzékieket!
Én DK-s vagyok, de ha egy csetepatéra hívna a jobbik a kormány ellen, már ott is teremnék!
Tudod mire kell ügyelni egy tömeg-verekedésnél?
Hogy ki ne maradj belőle!
"Egy milliós tábor? Nem félsz hogy rádszakad az ég ?"
Természetesen a valós támogatókra gondoltam minden párt esetében, nem arra mennyit tudnak összebuzosztatni, megvenni, kizsarolni meg bejelentgetni a kutyaólakba.
TERMÉSZETESEN a 444 rágalmaz. Arra van, az a küldetése.
A Kocsis Máté már bejelentette, hogy minden médiát ezzel kapcsolatban perel.
Akit érdekel az IGAZSÁG, hallgassa meg, hogy mit mondott a Bayer showban a Kocsis.
2010 óta nem tudjátok megemészteni hogy nem a kedvenceitek győztek ismét, azóta képzelegtek erőszakról. Megtettetek mindent hogy egy pofont kierőszakoljatok végre a rendőrökből, hogy legyen mit mutogatni a nemzetközi médiában - de nem sikerült.
Eltévesztetted a dátumot és a kormányt, ez nem 2006 és nem a ballibek vannak hatalmon, nem fogják az embereket megtámadni mint akkor.
MOst nem olyan utasítást adtak a rendőröknek, nem küldik rá az emberekre a gumilövedékes, könnygázas lovasrohamot, mint 2006 őszén, akárhogy provokáltok.
A linkeden levő cikk pedig hazudik. Nem erről beszéltek, megnézheted a műsort nyugodtan. Bár tudom hogy a valóság csak megzavarná az elmerohamaitokat - de elmondom, hogy éppen arról beszéltek, hogy bármennyire is érthető lenne hogy ha valaki egy ilyen mocsok fellépésre akár erőszakkal is válaszolna, akkor sem fog ez soha megtörténni a parlamentben. Mert nem hagyják magukat a kormánypárti képviselők felhergelni, akármennyire is egyértelmű hogy ez az ellenzéki bohócok és agresszorok szándéka.
"Természetesen a valós támogatókra gondoltam minden párt esetében, nem arra mennyit tudnak összebuzosztatni, megvenni, kizsarolni meg bejelentgetni a kutyaólakba."
Milyen szépen megfogalmaztad.
Valós fideszes tábor,aki ölre is menne,az alig pár 10 ezer ember,a rendszer haszonélvezői.
#8 A valódi fidesz tábor milliós nagyságrendű, bármennyire is nem tetszik nektek.
Meg is mutatták magukat már jó sok Békemeneten, ahogyan azt is hogy NEM erőszakosak - veletek ellentétben, akik még százan sem képesek erőszak nélkül összegyűlni. Akik még a parlamentbe is erőszakos bohócokat választanak meg képviselőiknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!