Végre letiltotta a mihazánk náci pártot a facebook, Dúró Dóra most ledarálja a telefonját?
Vagy ki nyomtatja az fb-t és azt darálja le?
Érdekes így már nem tetszik nekik a cenzúra meg a betiltás.
"De mondjuk ha valaki bemondja a rádióba, hogy az édesanyád egy prostituált, majd ő emiatt elveszti az állását, depressziós és öngyilkos lesz, akkor is azt mondod, hogy “szólásszabadság”? "
Igen azt.
"Vagy ha az egész családodra mondja, vagy az összes magyarra, vagy azt hirdeti, hogy a keresztényeket el kell pusztítani?"
Egy csoport elpusztítására irányuló szólás nem képezi a szabadság részét. Viszont a holokauszt tagadás, niggerezés, magyarozás nem irányul senki elpusztítására.
Az nem szólás szabadság amit a magyar széljobberek művelnek.
Gyűlölködni, náculni stb. ezeket tiltják a facebookon és kész.
Engem is bannoltak már ki hsz-ek miatt.
Ha egy párt elkezdené hirdetni hogy a magyar egy alsóbbrendű szolganép, akkor is mehetne, mert szólásszabadság?
Kuruc infó is tiltva van fb-n, ott is folyamatosan megy a zsidó mocskolás stb.
Fb regnél elfogadod hogy ezen a weboldalon ezt nem lehet.
Dehát a nemzethi érzelműek buták ezért nem képesek felfogni.
Azt hiszik hogy az fb az valami globális hivatalos platform ahol mindenkinek joga van vergődni.
Nem, ha cuckerberg úgy dönt akkor kibannol mindenkit és ennyi, azt csinál a saját weboldalával amit akar.
A hülye dóra meg be akarja perelni, biztos nagyon sok esélye van...
Őszintén szólva, nem hiszem el. Az nem szólásszabadság, hogy másokat rágalmazol.
A niggerezéssel, magyarozással, keresztényezéssel meg az a baj amúgy, hogy ezek az általánosító, pejoratív értelemben használt szavak csak további feszültséget szítanak, ami nem vezet sehova.
Lehet cigánybűnözésről, papi pedoiílfáról, magyar mutyiról, jobb oldali erőszakról beszélni, fel lehet tenni a holokauszttal kapcsolatos kérdéseket, de kellő politikai korrektség nélkül semmi haszna. Mert csak azt éred el, hogy a másik fél befeszül.
És mondom, én sem tudom, hogy melyik az a pont, ahonnan büntetni kéne... pl az anyád rágalmazóját büntetném, a haveri körben niggerezőt nem, a nagy nyilvánosság előtt a négerek alsóbbrendűségéről beszélőt megfékezném, stb.
"Az nem szólásszabadság, hogy másokat rágalmazol."
Ennyi erővel akkor ne mond hogy rossz a pékáru amit vettél mert az is rágalmazás, hogy rosszat csinálnak. Mondtam ilyen logika mentén nagyon sokmindent lehetne tiltani és akkor már mi alapján tennél kivételt? Akkor vidd végig teljesen a logikádat.
"A niggerezéssel, magyarozással, keresztényezéssel meg az a baj amúgy, hogy ezek az általánosító, pejoratív értelemben használt szavak csak további feszültséget szítanak, ami nem vezet sehova."
Millió dolog van az életben ami feszültséget szít. Akkor tiltsuk a káromkodást is, tiltsunk be hogy kritizálhatsz valakiket, valamiket.
"Lehet cigánybűnözésről, papi pedoiílfáról, magyar mutyiról, jobb oldali erőszakról beszélni, fel lehet tenni a holokauszttal kapcsolatos kérdéseket, de kellő politikai korrektség nélkül semmi haszna."
Bocs de nem hiszek abban hogy az államnak joga van korlátoznia a szólásszabadságomat. Nem hiszek benne hogy a politika dolga lenne eldönteni mit mondhatok és mit nem. Volt már itt Szálasi rendszer, Rákosi rendszer, Kádár rendszer nem volt még elég?
"És mondom, én sem tudom, hogy melyik az a pont, ahonnan büntetni kéne... "
Mert ezt nem is lehet egzakt meghatározni, maximum annyiban hogy aki nyíltan mások megölésére/megverésére buzdít az jogi kategória. És mivel nem lehet meghatározni nem az rá a megoldás hogy akkor mindent tiltsunk ami kicsit érzékeny, mert ez diktatúra felé fog vezetni.
De bizony utolsó, nem beszélhetsz azt amit akarsz.
Ezt ennyire nehéz felfogni?
A több ezer törvény nem korlátozza a szabadságodat?
Végülis azt beszélsz amit akarsz max megvernek, feljelentenek, lebannolnak.
“Akkor vidd végig teljesen a logikádat.”
Hát pont ez az, hogy nem kell végig vinni, mert nem fekete-fehér a világ, nem az van, hogy “vagy mindent mondhatsz, vagy semmit”. Mérlegelni kell.
Látod, te magad is írtad, hogy aki nyíltan gyilkosságra buzdít, az nem oké. De akkor ugyanaz a kérdés, hol a határ? “Öld meg a Józsit!” “A kártékony dolgoktól meg kell szabadulni. Józsi kártékony.” “A cigányok lopnak, csalnak. Józsi cigàny” Melyik fér bele, és melyik nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!