A nem túl jó magyar-ukrán viszonynak milyen következményei lehetnek?
Ukrajnának szerintem igaza van, mert Magyarországnak nem lett volna szabad beavatkozni az Ukrán választásokba. Csodálom, hogy Románia még nem lépett fel hasonlóan a székely lobbizás miatt.
Cikk: [link]
Semmiféle következménye nem lesz.
Ameddig Ukrajna szívatja az ottani magyarokat, addig ő is szopni fog, mert Magyarország megvétózza a NATO, EU tagságát.
Semmi. Ukrajna egy vicc és minél tovább izmoznak annál tovább fogjuk őket a NATO-ban meg az EU-ban is fúrni, szóval saját magukkal csesznek ki. Csak sajna politikailag a nacionalizmus az most náluk épp kifizetődő.
Választások során rendszeresen szoktak más nemzetek politikusai menni, hogy népszerűsítsék a saját pártcsaládjuk tagjait.
Pl. a Momentum átment Romániába az USR-ét reklámozni. Azzal miért nem volt baj? De ha emlékeim nem csalnak talán német politikusok is voltak már magyar választások előtt itt.
Most értem én, hogy dögöljön meg minden Fideszes de azért nem érzed nevetségesnek, hogy mindent ezen a szemüvegen keresztül kell vizsgálj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!