Orbánnak az a hatalomvédelmi akcióterve hogy ha nagyon forró lenne a talaj szimbolikusan átadja a hatalmat pl. Lázár Jánosnak?
Kérdező segíts már egy kicsit mert kíváncsi vagyok. Hogy csináljátok, Leültök többen és agyaltok milyen baromságot nem kérdeztetek meg még Orbánról meg a fideszről? Vagy verseny megy köztetek ki tud hülyébb elmélettel előrukkolni, hogy mi lenne ha...?
Csak próbálom megfejteni mi folyik a fejedben.
Honnan a fészkes fenéből jutott eszedbe ilyen emeletes baromság? Mégis miért kellene bármiféle ilyenen agyalnia Orbánnak és mitől lenne "nagyon forró a talaj"? Miért kellene bármit is bárkinek átadnia, pláne szimbolikusan?
mert válság van első és a fideszes szavazók is bőrükön fogják érezni ezt.
Orbán is tudja, nem hülye.
ÉS?????
2010-ben nem volt válság? Az árvizet, a vörösiszap katasztrófát, a migránskrízist talán nem érezte mindenki a bőrén? Minek kellene ehhez ilyen ökörség?
"Kérdező segíts már egy kicsit mert kíváncsi vagyok. Hogy csináljátok, Leültök többen és agyaltok milyen baromságot nem kérdeztetek meg még Orbánról meg a fideszről?"
Mintha nem egy fideszes irkálná ki a hülyébbnél hülyébb kérdéseket napi szinten, ugyanazokkal a zavaró helyesírási hibákkal. Nem nyelvtannáci vagyok, de valamikor már érthetetlen, hogy mit akar. Legalább bekapcsolná a prediktív szövegbevitelt, ami kijavítja a hibákat és összehozna neki valami értelmeset. :)
Egyébként, szerintem Orbánnak most már mindenre van terve.
„2010-ben nem volt válság? Az árvizet, a vörösiszap katasztrófát, a migránskrízist talán nem érezte mindenki a bőrén?”
Ökör az te vagy itt, 4-eske. Aki nem folyóközelben és nem a vörösiszaptározó környékén lakott, azt egyik sem érintette. És „migránskrízis” 2010-ben? -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!