Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most nem a magyarok ellen...

Most nem a magyarok ellen uszított a Momentum?

Figyelt kérdés

Az Ukrán helyhatósági választáson a Momentum hogy -hogy nem kampányolt a kárpátaljai magyar jelöltek ellen?

Pedig már megszoktuk, hogy mindenhol a világon a magyarok ellen "dolgoznak".

2020. okt. 26. 20:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
65%

"Nem hazudtam - viszont te ferdítesz."

De, hazudtál. Ha nem érted meg elsőre valaki mondandóját és abból vonsz le következtetéseket, amik nem igazak, akkor azt hazugságnak hívják. Te ezt tetted.

Én nem ferdítettem. Idéztem a párt szó szerinti álláspontját az ügyben, aminél pontosabb kijelentést nem is lehet tenni.

"Egyértelműen a magyar jelölt ellen kampányoltak."

Momentumtól függetlenül. Én személyszerint gyűlölöm, ha valaki nemzetiség alapján politizál, mert az azt jelenti, hogy nem az ország minden lakóját akarja képviselni, hanem csak egy részét. Ez pedig politikushoz nem méltó viselkedési forma.

Ha valaki tehetséges, viszont egy nemzeti kisebbséghez tartozik, akkor sokkal nagyobb eredményeket tudna elérni, ha valamelyik nagyobb párthoz csatlakozna, vagyis az a magyaroknak is jobban kedvezne.

Illetve nem azért, de jelenleg még a momentumnak is nagyobb lobbi ereje van ezeknél a nagy pártoknál, mint a helyi magyar jelölteknek. Ez azt jelenti, hogy a momentum azzal, hogy jó kapcsolatot ápol ezekkel a pártokkal, többet tesz a magyarokért ott, mint pl. a magyar pártok.

2020. okt. 29. 00:16
 12/12 A kérdező kommentje:

A Momentum hazaáruló nemzetellenes uszító párt amely még külföldön is a magyar jelöltek ellen kampányol például Romániában és Szlovákiában.

Bizonyára sokat kaptak a fejükre emiatt és már a kárpátaljai magyarok ellen nem mertek kampányolni. Bár nem lepne meg ha idővel kiderülne, hogy a háttérben titokban mégis tettek valamit a magyar jelöltek ellen

2020. okt. 29. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!