Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Végül Radics Petit is sikerül...

Végül Radics Petit is sikerül bekussoltatni az orbán videó miatt?

Figyelt kérdés

2020. okt. 26. 20:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
33%

Valószínűleg a NER berágott rá és mindenütt akadályozta(az egészségügyben dolgozik),ezért közös megegyezéssel ő visszavonul,a NER meg leszál róla.

Bár ez csak teória amit én is csak olvastam,de hallottam már hasonlót.

2020. okt. 26. 22:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem hinném, mert az a videó még elérhető.

A fókuszcsoport készített vele 2 hete egy interjút:

https://www.youtube.com/watch?v=SHo7I7ToKD0

2020. okt. 27. 01:44
 13/16 anonim ***** válasza:
57%

Sebaj, politikai paródiának megmarad legalább Pottyondy:

https://www.youtube.com/watch?v=obQU5OVPQ3c

2020. okt. 27. 02:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az is elképzelhető (ha már behozzuk a háttérhatalmat, meg lassan már a gyíkembereket is...), hogy a videós tehetségkutatójára szeretné helyezni most hangsúlyt a paródiák készítése helyett, ami forgatnak Ádámékkal.

Mindenesetre ez Peti döntése, tartsuk tiszteletben. Azért ennyit megérdemel, miután annyi évig fogyasztottuk ingyen a szórakoztató tartalmait. Nem olyan elnézhetetlen, megbocsáthatatlan dolog ez a szünet, úgy vélem.

2020. okt. 27. 06:30
 15/16 anonim ***** válasza:
80%

A NER-ről szinte bármit el tudok képzelni, de e mögé azért nem őket látom. Valószínűbb, hogy kicsit pihen, más, nem látványos vagy hosszútávú dolgon akar dolgozni amibe nem fér bele a rendszeres tartalom gyártás.

Ha a NER ki akarta volna csinálni az orbán paródia miatt akkor leszedték volna a videót. Illetve a NER ennél sokkal gusztustalanabb módszerekkel operálna, ha tényleg tönkre akarnák tenni - soha nem kapna olyan ajánlatot, hogy csak vonuljon vissza de minden maradhat.

2020. okt. 27. 07:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyet kell értenem az utolsó válaszolóval. A kormány sokkal hamarabb leszedetné pl. Pottyondy Edina tartalmait, mint Petiét, akinek elenyésző számú a politikai élű paródiája. A legtöbb megtekintése még mindig a Facebook idióták sorozatból, illetve a Hitler tanár úr sztoriból lehet.
2020. okt. 27. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!