Végül Radics Petit is sikerül bekussoltatni az orbán videó miatt?
Valószínűleg a NER berágott rá és mindenütt akadályozta(az egészségügyben dolgozik),ezért közös megegyezéssel ő visszavonul,a NER meg leszál róla.
Bár ez csak teória amit én is csak olvastam,de hallottam már hasonlót.
Nem hinném, mert az a videó még elérhető.
A fókuszcsoport készített vele 2 hete egy interjút:
Sebaj, politikai paródiának megmarad legalább Pottyondy:
Szerintem az is elképzelhető (ha már behozzuk a háttérhatalmat, meg lassan már a gyíkembereket is...), hogy a videós tehetségkutatójára szeretné helyezni most hangsúlyt a paródiák készítése helyett, ami forgatnak Ádámékkal.
Mindenesetre ez Peti döntése, tartsuk tiszteletben. Azért ennyit megérdemel, miután annyi évig fogyasztottuk ingyen a szórakoztató tartalmait. Nem olyan elnézhetetlen, megbocsáthatatlan dolog ez a szünet, úgy vélem.
A NER-ről szinte bármit el tudok képzelni, de e mögé azért nem őket látom. Valószínűbb, hogy kicsit pihen, más, nem látványos vagy hosszútávú dolgon akar dolgozni amibe nem fér bele a rendszeres tartalom gyártás.
Ha a NER ki akarta volna csinálni az orbán paródia miatt akkor leszedték volna a videót. Illetve a NER ennél sokkal gusztustalanabb módszerekkel operálna, ha tényleg tönkre akarnák tenni - soha nem kapna olyan ajánlatot, hogy csak vonuljon vissza de minden maradhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!