Szavaztok majd Berki Krisztián partjára 2022-ben?
#3 A népszerűség napjainkban nem a szimpátiáról szól. A bulvárrajongók jelentős része sokkal jobban szeret látványosan utálni és lenézni valakit, mint rajongani valakiért, és ebből rengeteg celeb egészen jól megél. Berki (a celeb) tisztában van ezzel, és tudatosan használja ezt a jelenséget a saját javára.
Berki (a sportoló) eleve egy szűkebb réteget érdekel. Most megnéztem egy ilyen tornamutatványos videóját, elismerem, hogy nagyon nehéz lehetett begyakorolni, de két percnél tovább nem kötne le a látvány. Szerintem az emberek nagy része elég nyíltan bevallaná, hogy nem érdekli a sport, ha nem kellene konfrontálódnia a fanatikus sportrajongókkal, akik szerint hazafias kötelesség foglalkozni vele, hogy most ki milyen érmet nyert. Ha úgy nézzük, hogy a celebkedés és a sport is a szórakoztatóipar része, akkor mindenképpen a celeb Berki szórakoztat el több embert ezzel a pökhendi figurájával (nem tudom, ez mennyire önmaga és mennyire póz), mert imádják utálni. Téged is ez motivált, amikor a kommenteddel beálltál a társadalmilag elfogadott „a celebet utálni kell, a sportolót szeretni” sémába, mert az embert általában jó érzéssel tölti el, ha az elvárt dolgot mondja.
Áhá, szóval csak nem bír magával.
Ha az agya csak fele akkor lenne, mint az izmai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!