Miért nincsenek még korlátozások?
Hogy-hogy nincsenek még korlátozások? Tavasszal már vagy napi +20 igazolt fertőzöttnél leállt minden. Ma meg 3200 napi van, és Instagrammon csak azt látom hogy buliznak az emberek.
Félreértés ne essék, a tavaszit még én is indokolatlannak tartottam, de mostmár konkrétan Magyarország áll az egyik legrosszabbul. Napi 3200 egy 10milliós országban nagyon sok. Amikor Németben ment nagyon, akkor 60milliós lakosságra volt ennyi. Én sem akarnám leállítani a gazdaságot( az egészét). De az hogy bevezették a 11órás bulis dolgot, a szervezők elindítják 17:00kor a bulikat, és ugyanúgy teltház van. Szerintem nincs még egy ország ahol ennyi fertőzöttel javában megy a buli. Ja és a focimeccsek. Tegnap vagy 15ezer ember volt a Fradi meccsen, az összesnek az állán volt a maszk. Mi lesz itt 2 hét múlva..Ti egyetértetek ezzel? Ja, és legalább a középiskolákat átállítanák digitális oktatásra. Egy 15 éves gyerek már csak el van otthon egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!