Igaza lehet Orbán Viktornak, hogy Soros tönkre akarja tenni a világot?
Figyelt kérdés
Eddig kinevettem még a plakátokat is, de most tényleg látom, hogy Soros vöröskereszt hajói szállítják ezresével a migránsokat. Egész Afrika lakosságát ide akarják hozni? Ennek vége lesz egyszer? Milyen jövőképe van így Európának?2020. okt. 25. 12:20
1/24 anonim válasza:
Sorosnak túl sok jelentőséget tulajdonítanak a Fidesznél.
Viszont, attól mert ők eltúlozzák és beemelik a kampányukba, az nem azt jelenti,hogy Soros tevékenysége nem veszélytelen és nem probléma.
Például,az olasz partoknál a bevándorlókat taxizó civilszervezeteket is mind Soros finanszírozza.
2/24 A kérdező kommentje:
Na, pont ezt akartam mondani, hogy eltekintve Orbántól, tényleg k*rva nagy szarban van a világ. A káosz felé vezet ez, mint ami van most USA-ban.
2020. okt. 25. 12:31
3/24 anonim válasza:
"mind Soros finanszírozza" Esetleg link, felsorolás, bármi a te véleményeden kívül?
4/24 anonim válasza:
3#
Menj fel az oldalukra.
"Helping Refugees and Migrants"
Náluk a helping és a resettlement rokonértelmű szó.
5/24 anonim válasza:
Igaz Kérdező!
Előttem van az a kép,amikor 2015-ben a kormány(!) utasítására,különvonatokkal szállíttatták a migránsokat az osztrák határhoz.
6/24 anonim válasza:
Igaza van!! OV világa egyre szükül, lassanként bezárul, tehát ezt látja.
7/24 anonim válasza:
Ő már csak tudja, hiszen george soros a gazdája.
8/24 anonim válasza:
4: szóval nincs semmilyen forrásod, csak elhiszel mindent, amit a migránsozó, arabozó, sorosozó, kerítésbontó-ellenzékező oldalak írnak minden utánanézés, fenntartás nélkül? Valahogy biztos voltam benne...
10/24 anonim válasza:
9: szóval a migránsok 22%-a Nigériából érkezett 2015-ben, 17%-uk pedig Szengálból, stb... nagyon jó. És ez most hogyan is jön ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!