Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok a Trianon után...

Támogatnátok a Trianon után megmaradt magyar területek Hollandiához csatolását?

Figyelt kérdés
2022 -ben a kormányváltás után az új kormány felajánlaná a Holland kormánynak, hogy minden hatalmat Magyarország összes intézménye felett átadná nekik és Magyarország mostantól egy olyan provincia lennénk, mint észak Brabant. Természetesen a Magyar nemzeti Bank is megszűnne és a hivatalos fizetőeszköz az euró lenne.

2020. okt. 24. 20:08
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
19: Már rákosi is rothadó nyugatról beszélt és nyugati összeomlást vízionált az 1950 -ben. Ehhez képest mi történt? 6 évvel később őt és a rendszerét eltakarították, míg a nyugat azóta is virágzik, olyannyira, hogy az egész világon mindenki oda akar menni és ott akar lakni.
2020. okt. 25. 10:13
 22/26 anonim ***** válasza:
70%

"a nyugat azóta is virágzik, olyannyira, hogy az egész világon mindenki oda akar menni és ott akar lakni"

Már nem.

2020. okt. 25. 13:14
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem füvezek, szóval nekem mindegy. Az ország helyzete meg nem attól függ, hogy éppen melyik ország gyakorol hatalmat. Euróval mi is fizethetnénk, ehhez nem holland uralom szükséges, hanem teljesíteni a kritériumokat. Nem hiszem, hogy bármivel jobban, vagy rosszabbul élnénk, szóval részemről mindegy, de inkább nem támogatnám. Hollandia amúgy is visszautasítaná ezt a kiváló és nagyon kecsegtető lehetőséget.
2020. okt. 26. 13:47
 24/26 anonim ***** válasza:
48%
Legalább valódi királyunk lenne nem pedig a Viktor
2021. máj. 7. 22:40
 25/26 A kérdező kommentje:
"Nem füvezek, szóval nekem mindegy.": Próbltad már?
2021. máj. 8. 00:07
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem, és nem is akarom kipróbálni, egyáltalán nem érdekel, és rosszul is vagyok minden állapottól, ami nem a józanság. Azért elhatárolódni talán még szabad valamitől szerintem. Vagy te kötelezővé tennéd?
2021. máj. 8. 17:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!