Magyarorszag es a Fidesz jol kezeli a koronavirus jarvanyt? Megvagy elegedve az intezkedesekkel?
"A Színművészetis agymosottak félnek a vírustól? Nem úgy tűnik. Akkor mi a gond?"
Ja, az SZFE-vel van a gond, nem azzal, hogy telt házas foci meccseket engednek meg. :D
"Az ország fele nem veszi komolyan a vírust, még pont az hiányzik, hogy csinálják a cirkuszt a lezárások miatt."
Amit kitől is tanultak? Kik voltak azok, akik egész nyáron felelétlenül és maszk nélkül járták az EU-t? A fidesz.
Hetente raktak fel magukról képet és még csak maszkot sem sikerült felhúzni a látszat kedvéért, hogy legalább a választók felé azt üzenjék, hogy védekezzenek.
12- te iszonyúan el vagy tévedve!
Van fogalmad, hogy a vírus milyen magasról szarja le a regisztrációdat?!!!
Ha te azt hiszed, hogy a regisztráció a vírus ellenszere egy redvás focimeccsen, akkor te orvosi eset vagy!
Az adófizetőknek mi is kerül 5 millióba a SZEF-fel kapcsolatban?
Vagy szerinted azt is a kormány finanszírozza a lopott pénzekből???
Kezeltesd magad jóbarát - vagy ne igyál többet!
A 9-es fogalmazta meg jól.
Abból látszik, hogy egy kormány mennyire alkalmas a feladatára, hogy amikor összetett és következes intézkedésekre, kommunikációra, példamutatásra van szükség, akkor hogyan teljesítenek. Pl. tesztelési kapacitások biztosítása, kontaktuskutatás, tesztelés és karanténintézkedések összehangolása, iskolák biztonságos működtetése, értelmes munkahelyvédelmi intézkedések, maszkhordásra való felhívások és a példamutatás, tömegrendezvények tiltása (igen, a futballmérkőzések is), a járvány/vírusszkeptikusok "érveire" való válaszadás és még sorolhatnám. Na, ezek nagyon nincsenek meg nálunk vagy nagyon összekutyulva. És ez igenis a kormány hibája, nem pedig Soros, Karácsony, az ellenzék, Vera Jurova, stb. hibája.
És ezek az a helyzetek, amiben a populista kormányok/vezetők nagyon leszerepelnek - lásd: Trump, Bolsonaro, eleinte Boris Johnson is (és jé, mind3-an elkapták a covidot is). Ezek az országok mind nagyon magas fertőzési és halálozási számokat produkáltak. És sajnos mi is ebbe a körbe fogunk egyre inkább tartozni, nem kis részben a dilettáns és késlekedő intézkedések és kommunikáció miatt.
A másik véglet: Új Zéland, egy normális és őszinte női vezetővel. Eredmény: nincs náluk Covid. Tudom, szigetország, de pl. Ausztrália ezt nem tudta ilyen hatékonyan megoldani.
13 Hol mosták ki az agyad?
Mi a helyzet a szélsőliberális svédekkel?Szélsőliberális belgákkal? Szélsőliberális hollandokkal?
Ti honnét tájékozódtok? Az olaszok szigorítanak, az angolok szigorítanak, a franciák szigorítanak. Mit szeretnétek még?Már tüntetnek a szigorítások ellen az emberek.
A zsidó vírus jól teljesít. Nem panaszkodhattok, ez volt a cél.
#14-es. Én nem személyeskedtem senkivel se, Neked viszont rögtön ez volt az első dolgod velem szemben, egyenesen sikerült agymosottnak titulálnod. Ezt csak azért, mert dilettánsnak és következetlennek találom a kormány intézkedéseit és a kommunikációját?
Vagy mert populistának tituláltam olyan vezetőket, akiknek országaik egyébként a covid-19 legtöbb
halálos áldozatát regisztrálták?
Szóba se hoztam világnézeteket, de btw a svédeknél szocdem és nem liberális, a belgáknál pedig "szivárványkoalíció van". Ha esetleg fidesz szavazó lennél, ajánlanám figyelmedbe, ahogy Orbán és Kövér a 90-es években büszkén méltatták a liberális értékeket. És én, nem vagyok liberális, ellentétben a múltbéli fidesszel.
Ha már járványhelyzet: a svédeknél egyelőre nincs 2. hullám, a belgáknál pedig olyan tesztelési rendszert dolgoztak ki, hogy 10-20 ezer napi fertőzőttre jut néhány tucatnyi haláleset, nálunk 1-3 ezerből jön össze napi 40-50 és nagyon rosszak úgy általában a magyar halálozási mutatók a 2. hullámban. Akkor melyik ország is védekezik rendesen?
Azért szigorít szinte minden ország, mert a túl sok fertőzött miatt túlterhelődnek az eü-i rendszerek és már előre el akarják kerülni a tavaszi állapotokat. Ez nem atomfizika. Megértem valahol az emberek türelmetlenségét, de jobb lett volna néhány alapszabályt betartani a nyáron és akkor nem a lockdown irányába haladnánk most.
És a végén még a vírust is sikerült lezsidóznod, ehhez csak gratulálni tudok....még csak nem is "China virus", ahogy Trump mondja, hanem "zsidó vírus". Itt vannak ám gondok.
Az olaszok durván be vannak zárva Lampedusa meg naponta több száz lefejezős fertőzött fekát fogad
Így kell hülyét csinálni az emberekből
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!