Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy feministának mi a vélemény...

Egy feministának mi a véleménye az abortuszról?

Figyelt kérdés

2020. okt. 22. 16:51
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
14%

Atüz az indok hogy az én testem egyenlő azzal, mintha egy sziámi iker mondaná azt, hogy azt csinálok a testemmel amit akarok, és levágná a másik felét.

(A feltételezett helyzetben az összenőtt ikerpár mint két fele életképes, úgy ahogy a magzat és az anya is egy normál helyzetben)

2020. okt. 22. 18:35
 12/56 anonim ***** válasza:
11%
Létezik olyan hogy femshovinizmus, vagy sheshovinizmus?
2020. okt. 22. 18:48
 13/56 anonim ***** válasza:
76%

Lehet hogy megtudni akartál valamit kérdező (bár?).

Azonban csak poklot és gyalázatot arattál.

Ez itt nem a feminizmusról szól. Ez az emberi hülyeségről, tudatlanságról és az ebből fakadó rosszindulatról szól. A csoda az, hogy ez a társadalom - ha recsegve is - de működik. És nem hiszek a csodákban.

2020. okt. 22. 18:50
 14/56 anonim ***** válasza:
0%
Ne a 2iq értelmed mutasd hanem inkább az angolokat kérdezd.
 15/56 anonim ***** válasza:
47%
15os vagyok 13asnak szántam.
 16/56 anonim ***** válasza:
52%

"Nem magáról az abortuszról szól ez az egész hanem hogy egy ember saját maga döntse el hogy mit kezd a testével."

És a kisbaba testével (életével) ha abortuszról van szó. A gyerek érdekei ilyenkor valahogy mindig kimaradnak a diskurzusból. Pedig amikor váláskor legtöbbször az anya kapja meg a gyereket (az apa meg fizessen még ha bele is rokkan de nehogy X napnál több időt töltsön a saját gyerekével egy héten) akkor mindig a gyerek érdekeivel takarózik mindenki (pedig akkor már a gyerek legtöbbször elég idős ahhoz hogy megkérdezzék őt is). Fura ez a "gyerek érdekében" dolog, mintha csak akkor számítana ha az egyezik a nő pillanatnyi akaratával.

Gondoljatok bele: ti nők döntitek el hogy ki születik meg és ki nem (illetve hogy hogyan lesz nevelve), a férfi törvényileg se szólhat bele (csak ha engeditek). És ha ez nektek így kóser akkor ehhez tartozik felelősség is (talán a legnagyobb a mai világban). Ne akarjatok minden helyzetet a saját személyes érdekeitekhez igazítani, magyarázni (max. egyet: ha más módszer nem jó akkor ragaszkodjatok a gumihoz).

De mit is magyarázok, csak egy "szűz kisfiú" vagyok. Vagy egy újabb elnyomó zsarnok férfi, attól függően hogy itt ki mennyire radikális feminista. Pont nem érdekel.

2020. okt. 22. 18:58
 17/56 anonim ***** válasza:
57%
16os. Részben azért védem egy szinten a feministákat mert igyis bántják őket elegen. Kell az ellentábor hogy ne essünk túl a ló oldalán. Mind a 2 nembe vannak mocskos hidd el.
2020. okt. 22. 19:02
 18/56 anonim ***** válasza:
21%

Egy normális, eredeti feminista, úgy vélekedik a dologról, mint a 6. válaszoló. Én támogatom a nőket, lányokat mindenben, viszont az abortuszt ellenzem. Van egy gyermek kikaparásánál sokkal jobb megoldás is a védekezésre.

Az ordibáló, kék hajú, antifa, nősoviniszta, modern liberálisokból nem kell kiindulni.

2020. okt. 22. 19:55
 19/56 anonim ***** válasza:
68%

If you’re against abortion don’t have one !

💁🏽‍♀️

2020. okt. 22. 20:47
 20/56 anonim ***** válasza:
47%

Ha zavar az abortusz legyen kötelező a férfiaknál a vaszektómia ha kész lesz a gyerek vállalására majd visszafordíthatja 😋

Vagy talán zavarna hogy más hoz döntést a testedről?😰😰

2020. okt. 22. 20:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!