Egy feministának mi a véleménye az abortuszról?
Atüz az indok hogy az én testem egyenlő azzal, mintha egy sziámi iker mondaná azt, hogy azt csinálok a testemmel amit akarok, és levágná a másik felét.
(A feltételezett helyzetben az összenőtt ikerpár mint két fele életképes, úgy ahogy a magzat és az anya is egy normál helyzetben)
Lehet hogy megtudni akartál valamit kérdező (bár?).
Azonban csak poklot és gyalázatot arattál.
Ez itt nem a feminizmusról szól. Ez az emberi hülyeségről, tudatlanságról és az ebből fakadó rosszindulatról szól. A csoda az, hogy ez a társadalom - ha recsegve is - de működik. És nem hiszek a csodákban.
"Nem magáról az abortuszról szól ez az egész hanem hogy egy ember saját maga döntse el hogy mit kezd a testével."
És a kisbaba testével (életével) ha abortuszról van szó. A gyerek érdekei ilyenkor valahogy mindig kimaradnak a diskurzusból. Pedig amikor váláskor legtöbbször az anya kapja meg a gyereket (az apa meg fizessen még ha bele is rokkan de nehogy X napnál több időt töltsön a saját gyerekével egy héten) akkor mindig a gyerek érdekeivel takarózik mindenki (pedig akkor már a gyerek legtöbbször elég idős ahhoz hogy megkérdezzék őt is). Fura ez a "gyerek érdekében" dolog, mintha csak akkor számítana ha az egyezik a nő pillanatnyi akaratával.
Gondoljatok bele: ti nők döntitek el hogy ki születik meg és ki nem (illetve hogy hogyan lesz nevelve), a férfi törvényileg se szólhat bele (csak ha engeditek). És ha ez nektek így kóser akkor ehhez tartozik felelősség is (talán a legnagyobb a mai világban). Ne akarjatok minden helyzetet a saját személyes érdekeitekhez igazítani, magyarázni (max. egyet: ha más módszer nem jó akkor ragaszkodjatok a gumihoz).
De mit is magyarázok, csak egy "szűz kisfiú" vagyok. Vagy egy újabb elnyomó zsarnok férfi, attól függően hogy itt ki mennyire radikális feminista. Pont nem érdekel.
Egy normális, eredeti feminista, úgy vélekedik a dologról, mint a 6. válaszoló. Én támogatom a nőket, lányokat mindenben, viszont az abortuszt ellenzem. Van egy gyermek kikaparásánál sokkal jobb megoldás is a védekezésre.
Az ordibáló, kék hajú, antifa, nősoviniszta, modern liberálisokból nem kell kiindulni.
If you’re against abortion don’t have one !
💁🏽♀️
Ha zavar az abortusz legyen kötelező a férfiaknál a vaszektómia ha kész lesz a gyerek vállalására majd visszafordíthatja 😋
Vagy talán zavarna hogy más hoz döntést a testedről?😰😰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!