Miért baj ha bárki is burgonyát osztogat a választási kampányba?
Figyelt kérdés
Mindenkinek joga van hozzá. Én az összes párthoz beállnék a sorba.2020. okt. 21. 07:39
11/23 anonim válasza:
Remélem csak trollkodik a kérdező, mert mindig borzasztó szembesülni azzal, hogy milyen szellemi nyomorban élnek emberek... még ha trollkodik is, az ország bizonyos részein ez a mindennapok gondolkodása, az emberek nem az agyukkal, hanem a gyomrukkal gondolkodnak, és ezt a politika kiválóan felismerte :(
12/23 anonim válasza:
Az ételosztáshoz is engedélyt kell kérni.a fidesz ezt is elintézte.
13/23 anonim válasza:
Mert az emberek elsősorban a politikusok két szép szeméért választanak, nem fogják fel hogy ez a politika, hogy valamit ígérni kell a szavazatért.
14/23 anonim válasza:
Azért mert közben azt hazudják hogy itt rohadt nagy jólét van, miközben az emberek ingyé krumpliért állnak sorban.
15/23 anonim válasza:
#14 A legrosszabb az, hogy aki valóban jól él, az is képes sorba állni egy kis krumpliért.
16/23 anonim válasza:
Mi szerintem rosszabbul élünk mint a papírforma szerinti "átlag magyar" még sem álltunk sosem sorba ingyen krumpliért.
17/23 anonim válasza:
"és ezt a politika kiválóan felismerte " De azért a fidesz jól kiéhezteti a népet, hogy aztán lecsapjanak a kiló krumplira, amivel a választásig betömik a pofájukat, hogy vigyorogva x-eljenek rájuk, hogy négy év múlva megint krumplit zabálhassanak.
Ja, hogy miattuk kerültek nyomorba, arra már nem képesek gondolni... Olyan ez, mint az uzsora.
18/23 anonim válasza:
Nem baj. Az a baj hogy egy XXI.szazadi Europai orszagban ezzel meg mindig tomegeket lehet meggyőzni..
19/23 anonim válasza:
17: igen, erről írtam én is. A pillanatnyi örömöt látják, de a hosszútávú nyomort nem.
20/23 Koplárovics Béci válasza:
Egy kiló krumpli+szép szavak és ígéretek vs szép szavak és ígéretek. Kb ennyi a két kampány. Egyik sem mond semmivel sem többet a másiknál, legfeljebb van akinek az egyik szép szava és ígérete többet ér, mint egy kiló krumpli, a másiknak meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!