Miért baj ha bárki is burgonyát osztogat a választási kampányba?
Figyelt kérdés
Mindenkinek joga van hozzá. Én az összes párthoz beállnék a sorba.2020. okt. 21. 07:39
1/23 A kérdező kommentje:
Akár sárkarágát, almát és hagymát is osztanának.
2020. okt. 21. 07:43
2/23 anonim válasza:
És amikor nincs kampány akkor miért nem osztogatnak?
Olyankor nagyon magasról tojnak ránk, DE ÉRDEKES...
3/23 anonim válasza:
A part részéről szavazatvasarlas.
4/23 anonim válasza:
Mi a baj a csalással, lopással, ha mindenkinek szabad lenne te is csalnál, lopnál, nem igaz?!
5/23 A kérdező kommentje:
Figyelj ha már nagy a tét akkor már akár féldisznót is oszthatnának XD
2020. okt. 21. 07:51
6/23 anonim válasza:
de minek osszon féldisznót a Fidesz, ha 5 kg krumplival is kiszúrhatja az ostobák szemét?!
7/23 anonim válasza:
Kérdező, te aztán beáraztad magad, szóval a véleményed és a szavazatod 1 kg krumplit ér?
A baj az vele, hogy gondolatokat, véleményt és szavazatot, ami a demokrácia egyik alappillére nem kéne pénzre váltani. De az agymosas sikeres, te vagy az élő példa, hogy már nem azt kérdőjelezed meg, hogy miért akarnak korrumpálni téged, hanem hogy miért nem....
8/23 anonim válasza:
En krumpli nelkul is a Fideszre szavazok. Ez van. :)
9/23 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy ki van fent, nekem nem lesz jobb. Kivéve ha kapnék egy féldisznót. Azzal már előbbre lennék..
2020. okt. 21. 08:17
10/23 anonim válasza:
Fél percen belül egy fél disznóval... aztán két hónap múlva meg mennyivel hátrább?! Ja azt nem vagy képes belátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!