Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az SZDSZ mit csinált azzal a...

Az SZDSZ mit csinált azzal a pénzzel amit a Magyar honvédség leépítéséért kapott?

Figyelt kérdés
Én irtam ki az előző szdsz es kérdést ha valaki kíváncsi. Csak kíváncsi vagyok mi lett azzal a pénzzel amit kapott az szdsz a honvédségi cuccok eladásáért. Mire költötték lett belőle valami fejlesztés?

2020. okt. 19. 18:51
1 2 3 4
 21/37 Micimacko67 ***** válasza:
100%
A Gripen szerzodest inkabb ne firtasd, mert elegge korrupcio gyanus sztori volt...
2020. okt. 21. 13:30
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

" meg a mig 29 eseket az oroszoknak adtuk vissza."

Te egyáltalán nem olvasod amit neked írunk? A Mig29-eseket nem adták vissza senkinek. Megpróbálták őket többször eladni, de nekinek nem kellettek. Meg tudod nézni a google maps-en, jelenleg itt ott állnak Kecskeméten!

"A létszámcsökkentés is jelentős volt meg a hadsereg költségét rendesen megcsonkították szóval ezért is jött plusz bevétel remélem értitek mire gondolok."

Nem tudom arról hallotál el, mekkora az államadósságunk illetve mennyi az éves államháztartási hiány. Attól, hogy a honvédségi költségvetést visszavágták nem azt jelenti hogy úszunk a pénzben, mert 10 000 milliárdos nagyságrendű tartozást görgetünk magunk előtt.

"a gripeneket az első orbán kormány intézte"

Nem kis korrupciós botrány keretében kötöttek jó szar szarződést :D

2020. okt. 21. 13:41
 23/37 A kérdező kommentje:
#22 igen de maguknak köszönhetik hogy így megcsinálták az adósságot. Mondjuk a honvédségből is tudták finanszírozni amit elbasztak szóval igaz amit írtál. Na akkor meg is van mire ment el az a pénz amit a felaszámolásból szereztek.
2020. okt. 21. 13:50
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

"Na akkor meg is van mire ment el az a pénz amit a felaszámolásból szereztek."

Te menthetetlen vagy :D

2020. okt. 21. 13:59
 25/37 A kérdező kommentje:
Miért is? Nem maguknak köszönhették anno hogy megindult a lejtőn az ország? Ők csinálták meg saját maguknak aztán meg a honvédségből szerzett pénzt is a gazdaság kisegítésére költötték teljesen logikus.
2020. okt. 21. 22:09
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Hogy miért vagy menthetetlen? Inkább ne firtassuk. Lehet, hogy öröklött tulajdonság, lehet, hogy nevelési hiba, lehet, hogy önerőből lettél ostoba, nem tudhatjuk.
2020. okt. 22. 00:23
 27/37 A kérdező kommentje:
#26 Miért kell kötözködni mikor az igazat írtam le? Vagy mond meg ha valami nem stimmel azzal hogy az mszp szdsz kormány idején megindult a lejtőn az ország és ezt kellett finanszírozni pl a hitelekből vagy máshonnan elvonni.
2020. okt. 22. 01:34
 28/37 Micimacko67 ***** válasza:

Kerdezo, ha elore eldontotted, hogy neked melyik valasz az elfogadhato...akkor minek kerdezted meg?

Akartal egy jot libsizni?

2020. okt. 22. 06:58
 29/37 anonim ***** válasza:

Ha még csak az lett volna, hogy melyik válasz az elfogadható! De a más válaszokat is úgy kalapálja az ökör.

Tudod, kérdező, így működtek annak idején a koncepciós perek. Komcsi vagy?!

2020. okt. 22. 07:22
 30/37 A kérdező kommentje:
Na emberek a válaszokból megpróbáltam leszűrni valamit és a lényeg az hogy igen hulladék volt az a haditechnika rendben de a létszámcsökkentés plusz a kiadás csökkentése arra vezethető vissza hogy szarban voltunk amit persze nekik is köszönhetünk ezért valamikből el kellett venni. Na de a honvédségből elvettek de nem adtak vissza remélem értitek a lényeget. Jobban utánaolvastam hogy a tüzérséget is eladták a gvozdikákat meg a bmpket szóval úgy lett volna helyes eladják a tankokat meg a tüzérséget és vesznek újabbat vagy modernizálják őket ahogy másik országok tették.
2020. okt. 22. 08:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!