Közel a kötelező karantén? Ismét be kell vásárolni?
Orbán azt mondta, amíg nem emelkednek számottevően az esetszámok,betegek,halálozás addig nem zárjuk be az iskolákat, nem lesznek lezárások. Viszont minden fertőzés mutató (esetszám,halálozás,tesztek) rohamosan emelkednek. FB-on azt írják már vásárolni kell tartós élelmiszereket, mert közeli a kötelező karantén. Akkor pedig mindenkinek otthon kell maradni. Nem lesz vásárlás.
Mit hoz a jövő szerinted? [link]
Nem kell felvásárolni semmit.
Csak a kisnyugdíjasokkal tolnak ki a felvásárlók.
Tavasszal láttam olyat, hogy egy öregasszony csak egy kiló lisztért jött volna a boktva de az se volt már.
Egyébként valahol olvastam, hogy a Németek kezdenek már megint bevásárolni.
“Márciusban is jól kipakoltuk a tescot emlékeztek?”
Én ugyan nem. Attól még, hogy kijárási korlátozás volt, boltba, gyógyszertárba, drogériába lehetett menni.
Tavasszal pont az ilyen bolondok miatt fogyott ki egy-egy árucikk a boltokból, mert őrült módjára kifosztották a polcokat, mintha kb. háború lenne vagy apokalipszis. Azért használjuk már a józan eszünket...
#54 Mert csak ráfogják, hogy covidos az illető.
Ki van adva egy nap mennyi pozitívnak kell lennie és teljesen mindegy, hogy milyen betegséged van vagy van e egyáltalán ha beleférsz a napi limitbe pozitív leszel.
Na zsenikém erre mit mondasz?
56
hagyjál már a laposföldes szaroddal, múlthéten teszteltek, hót beteg voltam, még sem fogták rám, hogyy covid. Miért kell ilyen legendák alapján érvelni? :D
58
Egy Facebook legendán kívűl tudsz bármi mást felmutatni erről? Nem hiszem! Valóság tagadás 1000-el, az megy 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!