Közel a kötelező karantén? Ismét be kell vásárolni?
Orbán azt mondta, amíg nem emelkednek számottevően az esetszámok,betegek,halálozás addig nem zárjuk be az iskolákat, nem lesznek lezárások. Viszont minden fertőzés mutató (esetszám,halálozás,tesztek) rohamosan emelkednek. FB-on azt írják már vásárolni kell tartós élelmiszereket, mert közeli a kötelező karantén. Akkor pedig mindenkinek otthon kell maradni. Nem lesz vásárlás.
Mit hoz a jövő szerinted? [link]
42 nem, 2 heteet, 30 tol 14 ig.
"Minimum" pont akkor volt, es berajzoltam az utolsóig.
Aztán rajzoltam az akkori középtől a mostaniig.
Nem pánikot keltek, az ott a valóság.
A mozgó átlag pedig látható lenne, ha akarnád látni.
Nem egyébként nem értek ehhez, de azért láthatóan hülyékkel vagyok körülvéve, bár ez nagyon nem újdonság
Egyetértek, valóban nem értesz ehhez. Ne próbálj mozgóátlagot rajzolni, ha nem tudod, mi az! Az, hogy levágtad a dátumokat, aztán még hazudsz is erről (az eredeti grafikonnal összevetve egyértelműen látszik), egyértelműen bizonyítja, hogy szándékosan pánikot akarsz kelteni.
Jelentettelek, mert troll vagy.
Nem próbáltam rajzolni mozgó átlagot te szerencsétlen, nincs kedvem számolgatni 2 percnél tovább.
Azt lehet látni. Egyszerűen a trendet rajzoltam meg, és tudom mit jelent, hiába írkálod a fszagod.
Nem vágtam le semmit, csak így látható. Az eredeti grafikonnal összevetve jól látszik, hogy a zöld vonal jelzi az utolsó 2 hetet.
Pánik lenne a valóságről levonni a tényszerű konzekvenciát? Pánik kelés azt mondani, hogy az utolsó 3 nap mind az utolsó 2 hét átlaga felett van?
Rendben, akkor dugd a homokba a fejed a többi lelkisérülttel, nekem teljesen mindegy.
Fél éve ezt csináljátok, és miattatok járunk most itt.
Most már azért a tavaszinál jobban ismerjük a vírust és mindenki tudja, ha baj van, mit kell tenni. Ezért már pánik sincsen, tavasszal azért volt pánik.
Nem lesz lezárás, mert erőltetik, hogy menjen minden, pedig én örülnék neki, mert ha 2 hétig mindenki otthon maradna, a vírus éhen pusztulna és jóval hamarabb túl lennénk rajta, mint ezzel az óvatoskodó játékkal. Így csak elhúzzuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!