Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nincs ingyen ebéd miért...

Ha nincs ingyen ebéd miért támogatják ingyen milliókkal nagycsaládosok autó vételeit, lakás vételeit, stb.?

Figyelt kérdés
elvileg nincs ingyen ebéd a kapitalizmusban, ezt harsogják a magyarok.
2020. okt. 19. 11:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%

>Azért is a zOrbán a hibás

Nem mondtam hogy ő A hibás. A kiszámíthatatlan helyzetért ő ÉS a hozzá hasonlóak a hibások. A másik tényezőt, amit példaként írtam, azért pedig a nagy emancipáció, a túlzott jólét, és az, hogy a gyerekvállalás és a szabadság/karrier, stb nem fér meg egymás mellett.

2020. okt. 19. 16:06
 12/16 anonim ***** válasza:
84%
Azért hogy drágábbak legyenek az ingatlanok, hogy azok a Fideszesek akik mélyponton nagy tételben felvásárolták, tovább gazdagodjanak.
2020. okt. 19. 19:09
 13/16 anonim ***** válasza:
72%
Népünk az önellentmondásban profi.
2020. okt. 19. 19:23
 14/16 anonim ***** válasza:
81%

Mert ettől várják a népességnövekedést. Én azt látom hogy akik élnek ezekkel a támogatásokkal, már van 3 vagy legalább 2 gyerek. Ők nem is szeretnének háromnál több gyereket vállalni. Tehát itt már bukott is a népességnövekedés. Így annyit érnek el, hogy ezen családok életszínvonala nő, de a gyerekek száma nem. Nem sajnálom tőlük egyébként, csak eredetileg amiért adják a milliókat, annak nem lesz meg a várt eredménye, vagyis a mégtöbb gyerek bevállalása.

Látott már valaki államilag támogatott 7 személyes autót fullon, 7 személlyel? Én még nem...

Az árnyoldala ennek a nagy családtámogatásnak hogy az ingatlanárakat nagyon nyomja felfelé.

Az egyedülállóakkal elég nagy kicseszés, holott mi adózunk a legtöbbet.

2020. okt. 19. 21:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Így lenne 5-ösöm, hogy megint Bandi az az ingyenes őrületeivel :D
2020. okt. 19. 22:47
 16/16 anonim ***** válasza:
52%

"Látott már valaki államilag támogatott 7 személyes autót fullon, 7 személlyel? Én még nem..."

Miért kell fullon legyen?

7 személyes auto már 3 gyereknél is szuper. 3 gyerekünk van, elmegyünk vidékre mamáékhoz akkor már nem is tudnánk mamáékkal együtt kirándulni egyet a környéken. Persze, az esetek többségében le van csukva, de ha épp kell akkor jó, hogy van.

(Használtan vettük mert a 2,5 millió támogatas ugyan jelentős, de jóval többet kéne mellé raknunk mint amibe a használt került.)

2020. okt. 26. 17:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!