Ha nincs ingyen ebéd miért támogatják ingyen milliókkal nagycsaládosok autó vételeit, lakás vételeit, stb.?

>Azért is a zOrbán a hibás
Nem mondtam hogy ő A hibás. A kiszámíthatatlan helyzetért ő ÉS a hozzá hasonlóak a hibások. A másik tényezőt, amit példaként írtam, azért pedig a nagy emancipáció, a túlzott jólét, és az, hogy a gyerekvállalás és a szabadság/karrier, stb nem fér meg egymás mellett.

Mert ettől várják a népességnövekedést. Én azt látom hogy akik élnek ezekkel a támogatásokkal, már van 3 vagy legalább 2 gyerek. Ők nem is szeretnének háromnál több gyereket vállalni. Tehát itt már bukott is a népességnövekedés. Így annyit érnek el, hogy ezen családok életszínvonala nő, de a gyerekek száma nem. Nem sajnálom tőlük egyébként, csak eredetileg amiért adják a milliókat, annak nem lesz meg a várt eredménye, vagyis a mégtöbb gyerek bevállalása.
Látott már valaki államilag támogatott 7 személyes autót fullon, 7 személlyel? Én még nem...
Az árnyoldala ennek a nagy családtámogatásnak hogy az ingatlanárakat nagyon nyomja felfelé.
Az egyedülállóakkal elég nagy kicseszés, holott mi adózunk a legtöbbet.

"Látott már valaki államilag támogatott 7 személyes autót fullon, 7 személlyel? Én még nem..."
Miért kell fullon legyen?
7 személyes auto már 3 gyereknél is szuper. 3 gyerekünk van, elmegyünk vidékre mamáékhoz akkor már nem is tudnánk mamáékkal együtt kirándulni egyet a környéken. Persze, az esetek többségében le van csukva, de ha épp kell akkor jó, hogy van.
(Használtan vettük mert a 2,5 millió támogatas ugyan jelentős, de jóval többet kéne mellé raknunk mint amibe a használt került.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!