Mit gondoltok, lesz valaha Lázár - Orbán meccs?
Csak eszembe jutott ismét. A nem kormánypárti közéleti véleményformálók nagy része már a választási vereség után arról kezdtek beszélni, hogy Orbán Viktornak nincs ellenzéki kihívója, sajnos kormánypárti sem, de ha lenne akkor az Lázár János lenne. És mily furcsa, Lázárt kitolták a hatalmából. Nem hiszem, hogy véletlen, aki kicsit is ismeri azt a palit, akkor tudja, hogy szándékán belül vagy kívül de a főnök fejére nőhetett volna (akár).
Szerintetek ha változnak az idők, még lehet is, hogy merészebben fog magánvéleményt hangoztatni?
Mielőtt valaki azt mondja, egyébként egyáltalán nem kedvelem a palit, sőt. Fideszes sem vagyok, sőt. De azt is tudom, hogy sokáig semmi más nem lesz, csak Fidesz...
Egyébként éppen legyengült pillanatomban ezt néztem, és döbbenetesen érdekes volt, aztán egy két ajánlott cikket is elolvastam. Ez ihlette a kérdést.
Egyébként te támogatnád, hogy egyszer miniszterelnöki babérokra törjön, vagy nem?
Ha Orbán bukik - pl.: azzal, hogy mentális betegséggel gyógykezelik évek óta vagy azzal, hogy a nagy keresztény családcentrikus vezető 20+ éve veri a feleségét rendszeresen otthon - akkor a fidesz azonnal szétbomlik.
A párttagok azonnal elkezdenének újra helyezkedni, nehogy az ő mocskos dolgaikkal is megbukjanak, a NER tagok azonnal elkezdenének az új hatalom felé húzni, ezzel vinnék a pénzt is magukkal. Ha Orbán megbukik 1-2 éve van hátra a FIDESZ-nek.
#12, ezeket már 10 éve halljuk, de lám, nem történik semmi.
És nyakunkon a választás, szóval valami újat, plíz!
Különben rajtam kívül még észrevette valaki hogy ma mintha robbantak volna a Lézer Jánosos hírek?
Igen,én nagyon várom az Orbán utáni Fideszt.
Nagyon rányomja a bélyegét a pártra ez a "dogmás" ember.
Fiatalítás kell,ezt meg kellene már érteni a Fideszben,de ki mer szólni,az rögtön repül.
Lehetnek jó utódok(Szijjártó,Lázár,) Ők mindenképpen esélyesek.
Orbánnak vissza kellene vonulnia,mert 4 ciklus túl sok.Mindíg sok baj volt a világban a megöregedett vezetőkkel.Nem tudnak visszavonulni,ez a baj. Lásd Brezsnyev,Kádár,Csautsescu esete főleg igaz! Ez Főleg Kelet-Európai
probléma.Érdekes Japánban,vagy Nyugaton egy pillanat alatt vonul mindenki vissza,itt miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!