Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok, lesz valaha...

Mit gondoltok, lesz valaha Lázár - Orbán meccs?

Figyelt kérdés

Csak eszembe jutott ismét. A nem kormánypárti közéleti véleményformálók nagy része már a választási vereség után arról kezdtek beszélni, hogy Orbán Viktornak nincs ellenzéki kihívója, sajnos kormánypárti sem, de ha lenne akkor az Lázár János lenne. És mily furcsa, Lázárt kitolták a hatalmából. Nem hiszem, hogy véletlen, aki kicsit is ismeri azt a palit, akkor tudja, hogy szándékán belül vagy kívül de a főnök fejére nőhetett volna (akár).

Szerintetek ha változnak az idők, még lehet is, hogy merészebben fog magánvéleményt hangoztatni?

Mielőtt valaki azt mondja, egyébként egyáltalán nem kedvelem a palit, sőt. Fideszes sem vagyok, sőt. De azt is tudom, hogy sokáig semmi más nem lesz, csak Fidesz...

Egyébként éppen legyengült pillanatomban ezt néztem, és döbbenetesen érdekes volt, aztán egy két ajánlott cikket is elolvastam. Ez ihlette a kérdést.

[link]

[link]

[link]

Egyébként te támogatnád, hogy egyszer miniszterelnöki babérokra törjön, vagy nem?

2020. okt. 19. 11:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Egyébként nem egészen puccsre gondoltam. Lehet másképp is bukni, lásd Fehéroroszország. Egy olysn hiba is becsúszhat ami után a presztízse romokban hever noha nem szükségszerűen olyan probléma alakul ki mint Fehéroroszországban. De alkalmat adhat egy belső ellenzék kialakulásának.
2020. okt. 19. 15:35
 12/20 anonim ***** válasza:
35%

Ha Orbán bukik - pl.: azzal, hogy mentális betegséggel gyógykezelik évek óta vagy azzal, hogy a nagy keresztény családcentrikus vezető 20+ éve veri a feleségét rendszeresen otthon - akkor a fidesz azonnal szétbomlik.

A párttagok azonnal elkezdenének újra helyezkedni, nehogy az ő mocskos dolgaikkal is megbukjanak, a NER tagok azonnal elkezdenének az új hatalom felé húzni, ezzel vinnék a pénzt is magukkal. Ha Orbán megbukik 1-2 éve van hátra a FIDESZ-nek.

2020. okt. 19. 15:39
 13/20 A kérdező kommentje:
Így lenne ha lenne ellenzéke. Ami van az meredek.
2020. okt. 19. 15:42
 14/20 anonim ***** válasza:
23%

#12, ezeket már 10 éve halljuk, de lám, nem történik semmi.

És nyakunkon a választás, szóval valami újat, plíz!

2020. okt. 19. 17:22
 15/20 A kérdező kommentje:

Különben rajtam kívül még észrevette valaki hogy ma mintha robbantak volna a Lézer Jánosos hírek?

[link]

2020. okt. 19. 17:55
 16/20 anonim ***** válasza:
75%
És azt, hogy a kormány média nagyban hallgat? :D
2020. okt. 19. 18:27
 17/20 A kérdező kommentje:
Mármint ezekről a hírekről?
2020. okt. 19. 18:28
 18/20 anonim ***** válasza:
Igen - láttál a Lázár interjúból cikket pl az origón?
2020. okt. 19. 18:33
 19/20 A kérdező kommentje:
Azt nem éljük meg, hogy Lézer az origón vagy 888-on ilyet mondhat...
2020. okt. 19. 18:36
 20/20 anonim ***** válasza:

Igen,én nagyon várom az Orbán utáni Fideszt.

Nagyon rányomja a bélyegét a pártra ez a "dogmás" ember.

Fiatalítás kell,ezt meg kellene már érteni a Fideszben,de ki mer szólni,az rögtön repül.

Lehetnek jó utódok(Szijjártó,Lázár,) Ők mindenképpen esélyesek.

Orbánnak vissza kellene vonulnia,mert 4 ciklus túl sok.Mindíg sok baj volt a világban a megöregedett vezetőkkel.Nem tudnak visszavonulni,ez a baj. Lásd Brezsnyev,Kádár,Csautsescu esete főleg igaz! Ez Főleg Kelet-Európai

probléma.Érdekes Japánban,vagy Nyugaton egy pillanat alatt vonul mindenki vissza,itt miért nem?

2020. okt. 21. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!