Melyik a kedvenc műsorotok a PestiTv-n?
Figyelt kérdés
2020. okt. 16. 17:51
21/26 anonim 

válasza:

Ja tényleg, szorri. "Aki nincs velünk, az ellenünk van." Rákosi mester büszke lenne a déli gyümölcsös pártra.
22/26 anonim 

válasza:

Bocs, de ti tartátok magatokat számon úgy, hogy "az ellenzék", egy, közös, bazierős pártként, akkor mi is tarthatunk benneteket egyforma hazaáruló baloldali felforgatónak.
23/26 anonim 

válasza:

Mondj két-három dolgot az utóbbi időből, ami hazaáruló és ellenzéki politikus csinálta.
Nem szeretem a wikipédiát, mint forrást, de most megteszi. Nem kéne ezzel a fogalommal eszetlenül dobálózni.
24/26 anonim 

válasza:

Tőlem játszhatjuk ezt.
Mondj két-három dolgot az utóbbi időből, ami lopás, és kormánypárti politikus csinálta.
25/26 anonim 

válasza:

Én nem mondtam, hogy kormánypárti politikus lopott. Mi közöm ahhoz, hogy más mond ilyet?
Te viszont nem tudtad alátámasztani a hazaárulás tényét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!