Melyik a kedvenc műsorotok a PestiTv-n?
Figyelt kérdés
2020. okt. 16. 17:51
11/26 anonim válasza:
Baloldaliként meglehetősen nehéz erre válaszolni...
A "hülye állat" amúgy egy szimpatikus csávó szerintem. Ő hol szerepelt eddig?
12/26 anonim válasza:
Na meg a kis barna csaj se rossz.
13/26 Gyaszvertemeg válasza:
Én is csak a Fair Right-ot néztem többször YouTube-on. Nem szeretem a stílusát és legtöbbször abszolút nem értek vele egyet, de az kétségtelen, hogy karizmatikus a fickó.
14/26 anonim válasza:
Amelyikben a Gyurcsányt meg a libsiket szokták ekézni.
15/26 anonim válasza:
#14 Akkor az egész csatorna a kedvenced lehet.;)
16/26 anonim válasza:
Jeszenszky Zsolt a kedvencem. Azt amúgy tudtátok, hogy ő Jeszenszky Géza fia, aki történetesen baloldali?
17/26 anonim válasza:
Jeszenszky fia történetesen az anyjával is a megfelelő pénzért...
18/26 anonim válasza:
A KékFogú Harald. Most néztem a Hol vannak a cukorGyáraink? videójukat. Nagyon tanulságos.
19/26 anonim válasza:
Jeszenszky Géza hol baloldali? MDF-es külügyminiszter volt. Konkrétan az MDF volt a rendszerváltáskor a mérsékelt jobboldal pártja (sőt, '93-ig az akkor megalakuló szélsőjobbos MIÉP magja is az MDF-ben volt).
20/26 anonim válasza:
Mindenki baloldali, aki nem fideszes, nem tudtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!