Szerintetek lesznek most iskola bezárások a koronavírus miatt?
11-es
Az megvan, hogy a 44816 jelenlegi fertőzött közül 186-an vannak kritikus állapotban? Hacsak nincs valamilyen nagyon durva alapbetegséged, ebben a korban gyakorlatilag 99%, hogy nem kerülsz lélegeztetőgépre....
Aki a 11-es válaszomat lepontozta:
Szerintetek az egészséges fiatalok tömegesen kerülnek lélegeztetőgépre?
Ne röhögtessétek már ki magatokat légyszi!
#5-ös
"Ìgy van, nincs több lògás! :P"
Nem a lógás miatt tettem fel ezt a kérdést.
Csak egyrészt félek, hogy megbetegszem (vérszegény is vagyok), másrészt, hogy hordozom.
A sulinkból már 5 tanárról tudjuk, hogy koronavírusos, a diákokról is tudunk egy pár koronavírusosat, de szerintem több diák is koronavírusos, csak nincsenek tünetei.
Pár hete voltak tüneteim (láz, száraz köhögés, ízlés, és szaglás elvesztése), utánna kiderült, hogy a padtársam koronavírusos.
Jeleztem az osztályfőnökömnek, hogy tüneteim vannak, szólt az egész osztálynak, hogy majd lehet, hogy felhív minket az ANTSZ, de nem történt semmi. Hiába voltak tüneteim, úgy, hogy a padtársam igazolt koronavírusos.
És ezt tényleg nem a lógás miatt írtam, azért félek, hogy elkapom, vagy átadom valakinek, és nekem sem tetszik az, hogy a nagyszüleimmel nem találkozhatok emiatt.
"Pár hete voltak tüneteim (láz, száraz köhögés, ízlés, és szaglás elvesztése), utánna kiderült, hogy a padtársam koronavírusos."
Több mint valószínű, hogy már át is estél rajta. Irigyellek:)
"Pár hete voltak tüneteim (láz, száraz köhögés, ízlés, és szaglás elvesztése), utánna kiderült, hogy a padtársam koronavírusos.
Jeleztem az osztályfőnökömnek, hogy tüneteim vannak"
Annyit azért már tudhatnál, hogy ilyen esetben nem az ofőnek kell szólni, hanem a háziorvost kell felhívni. Ezt megtetted? Vagy csak félsz, hogy atadod valakinek, de tenni ellene nem tetted meg, amit kellett volna?
#19-es
Igen, elnézést nem írtam jól. Az osztályfőnököm mondta, hogy neki mindenképp szóljak. De természetesen szóltam a háziorvosomnak is, hogy tüneteim vannak, és, hogy találkoztam fertőzöttel. De nem csinált semmit, csak azt mondta, hogy 1 hétig ne mozduljak ki (de nem kaptam karantént).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!