Úgyis ugyanolyan zár lesz mint tavasszal?
A koronavírus napi esetszámok mostanában nem ugranak nagyon, 900 és 1300 között mozognak a napi esetek. Csak kerekítettem. Orbán Viktor megmondta, hogy most nem az számít, hogy hány esetszám van, hanem a halálozások és gépen ill.a korházakban ápoltak száma.
Viszont tényleg nő a halottak azáma. Ma 28 elhunyt. Nem tudom ki mondta de sajnos esélyes nagyon, hogy tényleg elérjük így a decemberre a napi 200 halottat. Sokan vannak gépen, sokan korházban, pár százan korházban vannak, nem tudni mennyi hely val ill.mennyi gép van. Oké, hogy folyamatosan gyógyulnak is és jönnek is ki a korházból, dd az elmúlt héten nagyon megugrott a helyzet.
Szerintetek előbb utóbb, mostmár majd úgyis ugyanazt a zárat fogják visszahozni mint tavasszal? Ezerszer elmondta Orbán Viktor, hogy nem akarunk leállni, mert a gazdaság tönkremenne, de úgyis leállás lesz? Mégpedig igen csam hamar?
Én így gondolom, és lehet napok vagy a jövőhét kérdése, bár ne legyen úgy. Nem akarok én sem leállást.
Nem lesz, mert gazdasági szempontból megengedhetetlen. Most szivárgott ki, hogy 40 000 aktív fertőzöttel számolnak november elejére, de engedélyezik az október 23-i ünnepségeket, a szentmiséket mindenszentekkor, sőt a karácsonyi vásárokat is. Maruzsa megerősítette, hogy az őszi szünet után is a rendes kerékvágásban megy tovább az oktatás.
Halott az lesz bőven, de hát nem kívánságműsor.
Vajon Debrecenben is elmarad? Itt élek.
Nekem mindegy, ha elmarad itt is csak leállás ne legyen, mint ahogy fentebb írtam én sem szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!