Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » SZFE tüntetőket miért zavarja...

SZFE tüntetőket miért zavarja a WIFI lekapcsolása? Használjanak mobilnetet.

Figyelt kérdés
2020. okt. 15. 09:45
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

"Te mobilnetről írsz kérdező? Mert szerintem neked se járna Wifi :D"

Igen, én tanultam lógás helyett és jó fizetésem van, amiből ki tudom fizetni a borzalmasan magas összeget a korlátlan mobilnetért.

2020. okt. 15. 15:34
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
#11 Nem hiszem :) Milyen "diplomád" van?
2020. okt. 15. 16:37
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen ez, ilyenek ezek a nagy "forradalmárok" :DDD Wifi ki, pánik be! Ezekben nincs semmi vér, semmi erő.
2020. okt. 15. 16:46
 14/27 A kérdező kommentje:

"#11 Nem hiszem :) Milyen "diplomád" van?"

Ha számodra 10 ezer Ft olyan megugorhatatlan havonta, akkor minden bizonnyal kelendőbb a "diplomám", mint a tiéd. lol (Amúgy teljesen jelentéktelen, mit hiszel el, ha ez olyan hihetetlen számodra, tényleg nagyon szomorú hely lehet az, ahol te vagy, jobb ha az ember bele sem gondol)

2020. okt. 15. 16:52
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

SZFE-n jártál, hogy tudod ott milyen a térerő, hálózati sebesség? Minden pontján megfelelő a lefedettség?

"Igen, én tanultam lógás helyett és jó fizetésem van"

Akkor is jó fizetésed volt, amikor tanultál?

Mi egyetemünkön most csökkentették a szoctámot, mikor semmilyen átalakításban nem vagyunk érdekeltek.

2020. okt. 15. 17:33
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy 10 ezres mobilnet előfizetést azt nálam úgy hívják, hogy pocsék munkahely.
2020. okt. 15. 17:35
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
#16: nekem is van, és páromnak is... Nem a munka hely miatt, hanem ha épp úton vagyunk, ne a megákat kelljen számolgatni, hogy még beleférjen az előfizetési keretbe.
2020. okt. 15. 17:40
 18/27 anonim ***** válasza:
21%

Félreértesz, azért mondtam, hogy rossz munkahely, mert nekem 1813 forintért biztosért a céges kártyát korlátlan beszélgetési és mobilinternet lehetőséget és egyszerű alkalmazottként ezt, nem pedig vezetőbeosztásúként.

2020. okt. 15. 17:47
 19/27 anonim ***** válasza:
80%

céges kártyán csak 500 MB a keret, de telefonálni lehet...

Valami telenoros flotta csomag, de mivel minden hívásról, SMS -ről kap kivonatott a cég, így csak másodlagos kártya, hogy azon eltudjanak érni munka ügyben.

2020. okt. 15. 17:53
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

Részvétem.

Amúgy kérdező, miért végzett és már dolgozó énedet hasonlítod össze egy tanuló egyetemistáéval? Miért nem az azonos időszakot?

2020. okt. 15. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!