Mitől olyan népszerű a Fidesz a cigányság körében?
Figyelt kérdés
2020. okt. 13. 21:16
13/58 anonim válasza:
"Úgy hogy a fővajda is roma"
Annyiszor leírjátok ezt. Ugye Orbánra gondoltál? Sosem tudtátok bebizonyítani, hogy cigány csak a szátok jár.
14/58 A kérdező kommentje:
A Soros Alapítvány többnyire roma és zsidó kisebbségeknek adott ösztöndíjat. Már ez (Soros György) elég bizonyíték kellene, hogy legyen!
2020. okt. 13. 23:09
15/58 anonim válasza:
Nem elég bizonyíték. Miért minden Soros ösztöndíjas cigány? Az összes Fideszes is cigány mi?
16/58 A kérdező kommentje:
Amint írtam nem csak romák kaptak. Értő olvasás..
2020. okt. 13. 23:20
17/58 anonim válasza:
Mellesleg pontosan ugyanez volt a szocik idején is, ez egyfajta játék a cigánysággal, amit a mindenkori aktuális hatalom űz az anyagilag leginkább kiszolgáltatott réteggel. Már akkor is ugyanolyan gyomorforgató volt, mint most. Fogd fel úgy, hogy olyan ez, mint a 13. havi nyugdíj. Onnan ismerszik meg egy korrupt és aljas hatalom, hogy ilyen eszközökkel manipulál, és nem pedig azzal, hogy a többségi társadalom valóban jólétben él az intézkedéseik következtében. Azt hiszem, hogy ez egyfajta komcsi hagyaték, rendszerváltás ugyan volt, de a módszerek egy része megmaradt, pontosan erről szól a kommunizmus is. Ezek az emberek (a jelenkori vezetőink) csak ezt ismerik, és a társadalom egy része vevő is rá. Talán majd 200 év múlva lesz miről beszélni...
18/58 anonim válasza:
"Amint írtam nem csak romák kaptak. Értő olvasás.."
Akkor ha nem tudom felfogni amit írtál, miért is lenne cigány? Továbbra sem értem, hogyha nem csak cigányokat támogatott Gyuri bá, akkor miért írtad azt, hogy ez elég bizonyíték kellene, hogy legyen. Akkor taníts mester! mert annyi hülye kamuzta már be, hogy OV cigány, de egy barom se bizonyított.
19/58 anonim válasza:
Elmehet a borsodi analfabéta cigányság is! Mert oláh cigány az mind, olyan is. Eladták magukat.
20/58 anonim válasza:
Ja és nézd meg OV fiatalkori fotóját, ugyanaz, ugyanolyan mint a Deutsch Tamás. Márpedig az cigány. Mint ahogy OV is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!