A kérdező szavazást indított:
Hadházynak
Az ellenzéknek
30 szavazat
1/9 anonim válasza:
Szerintem csak a Miniszterelnökúrnak lehet igaza.
2/9 anonim válasza:
NBIII-as rangadó, rengeteg sporszterűtlenséggel, gyatra játékkal és 0:0-ás döntetlennel. :D
4/9 anonim válasza:
Jobblenne ha az ellenzék beismerné hogy hibázott és tanulnának ebből a szerencsétlen jelölésből.
Hadházy-nak meg megkellene köszönni hogy segíteni akart nekik.
Ebben a történetben mindenki hibázott kivéve Hadházyt.
5/9 anonim válasza:
Nekem van igazam. Szerintem pedig senkinek sincs igaza
6/9 anonim válasza:
Ilyen csapnivaló jelölésekkel nemlehet választást nyerni, ezt illene tanulságként szemelőtt tartani.
7/9 anonim válasza:
Most Hadházynak is lehetne annyi esze, hogy ami csak szóvan hangzik el, az mindig letagadható lesz. Írjon e-mailt, vagy levelet és tessék annak egy példányát felmutatni, ha annyira a transzparens igazság oldalán áll. Igazából ennek ellenére is szerintem neki van igaza, de ha nemcsak a véleményemet kérnék ki erről, hanem valami döntőbíra is lennék, akkor egész egyszerűen ejteném az ügyet, mert mondani tényleg azt mond, amit akar.
8/9 anonim válasza:
Inkább Hadházynak.
Érdekes az élet, mert soha nem gondoltam volna, hogy valamiben igazat adok neki 🤔🤔🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!