Hogyan ítéled meg az elmúlt nyolc évet?
Nem konkrétan, hanem csak úgy általában.
Mi volt jó és mi volt rossz?
Jó volt a világgazdasági konjunktúra. Rossz pedig minden amit a magyar állam csinált, ideértve az adóemeléseket, lopásokat, javak gombok ért árulását, rossz és felesleges üzletek, ország lejáratása.
Most kivételesen egyetértek a komcsi túrórudika1-el, soha rosszabbat! Elég rossz volt így is, pedig nem hittem, hogy fletót alul lehet múlni.
Lehetne már végre jobb is.
Nem volt rosszabb még a fidesz kormánynál, ami elég szép eredmény.
A gazdasági növekedésünk egyedül a konjunktúrának köszönhető, illetve az EU-s pénzeknek. Ezek nélkül elég láthatóan kb. 10-20%-os visszaesés lett volna tapasztalató.
Az ország ugyanúgy megy az eladósodottság felé, csak sokkal gyorsabban, mint korábban.
A fontos területeket még jobban elhanyagolják, mint korábban, így évről évre rosszabb az oktatás és egészségügy.
A külpolitikánk katasztrófa, amivel csak ellenségeket szerzünk.
A kommunikáció szintúgy, amivel nagyon sokat ártanak a társadalomnak, mert csak árkot ásnak.
Gyakorlatilag minden döntésük rontott az ország helyzetén valamilyen szempontból. Tényleg elképesztő, hogy emberek ezt nevezik "kormányzó képes" pártnak, amikor rosszabb már lassan nem is lehetne.
még nem haltam éhen.
de megklne tanulnom nekem is azemrebbenés nélkül hazudni, és lopni és akkor király lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!