Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz, hogy a Fideszesek közt...

Igaz, hogy a Fideszesek közt van a legtöbb meleg?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mondta ezt.

2020. okt. 13. 14:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%
A kormánytagok és kormányközeliek között igen, nagyon furcsa de így van. Vajon mi lehet az oka, én is kíváncsi lennék.
2020. okt. 13. 14:39
 12/20 anonim ***** válasza:
39%

Az ismerősödet nem véletlenül Márki- Zay- nak hívják??

Ő mondta ezt a baromságot....

2020. okt. 13. 15:14
 13/20 anonim ***** válasza:
39%

Hát nem tudom, de azért a szivárványos zászló sok mindent elmond.

Csak hát az nem dívik a Fidesznél, sőt!!!

2020. okt. 13. 15:16
 14/20 anonim ***** válasza:
14%
Mivel tele van kisebbségekkel (lásd Orbán), és a Fidesz alaptermészete a hazugság, erkölcstelenség, színészkedés, könnyen lehet. Bár a szélsőliberális-belvárosi pártokkal (Momentum, LMP, PM) nehéz rivalizálni.
2020. okt. 13. 15:30
 15/20 anonim ***** válasza:
39%
A Momentumosok között van a legtöbb meleg.
2020. okt. 13. 16:16
 16/20 anonim ***** válasza:
14%

Kérdező

A fideszben nem téma hogy ki meleg és ki nem, mert ez MAGÁNÜGY. Bizonyosan sok meleg van a fidesz szavazói között is, de mivel ez semmilyen formában nem téma, sem ők nem teszik ki az asztalra, hogy nézd már, én meleg vagyok, nekem jár a kvóta meg gyere velem a prájdra, vagy írd alá hogy a melegek is házasodhassanak, fogadhassanak örökbe - meg a heterókat sem érdekli, hogy a másik fideszes az hideg-e vagy meleg, így nem is derül ki. Akik jól ismerik egymást azok tudják, hiszen nincs vele semmi gond, csupán magánügy, de nincs számlálás sem, hogy na, darabra mennyien vagytok melegek.

2020. okt. 13. 16:39
 17/20 anonim ***** válasza:
58%
Konkrét számban lehet. De arányaiban biztos hogy a momentum megelőzi.
2020. okt. 13. 17:42
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem. A legtöbb a Momentumban van.
2023. márc. 10. 14:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Pontosabban: A Momentumban, Dk-ban van a legtöbb. Ugyanis a mostanában alakult Lmbtq csoport derèkhadàt ezekben a pàrtokban politizáló alakok adjàk.
2023. aug. 13. 13:13
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

#19 Még pontosabban: ők azok akik ezt nyilvántartják egymásról.

A fideszben senkit (többséget) nem érdekel, hogy a másik kivel bújik ágyba. Akit érdekel az elolvassa a bulvárban és ennyi.

Fogalmam sincsen hol van a legtöbb "meleg" mert lesz@rom ki milyen szexuális beállítottságú.

Amiről tudok az amit te is írsz, hoyg hol mennyien állnak ki az lmbtqxyz támogatása és népszerűsítése mellett. De csak mert ezt nyomják az arcomba ők maguk állandóan.

2023. aug. 13. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!