A kormány miért nem támogatja a meleg párokat?
Bármennyire lepontohattátok #1et is meg engem is azér én is leirom mert így van: Család=1db Nő+1db Férfi+gyerekek.
Az külön kategória ha valamelyik szülő egyedül neveli gyerekét. Az is család csak már nem egész mert valamelyik tagja elment.
A amygar úgy is kipusztul hiába erőlködtök itt már késő...😂🤣
Poti sa o obtii
Kérdező, ez hazugság amit állítasz. A babaváró hitelnél és a CSOk-nál nincs olyan kitétel, hogy homoszexuálisok nem kaphatják meg.
Ha egy homoszexuális házasságot köt egy ellenkező nemű emberrel - ahogy kell a heteróknak is, és gyermeket vállal, máris jogosult lesz a babaváróra is és a CSOK-ra is.
Jogegyenlőség van.
A gyerekvállalást támogató családtámogatási rendszerhez gyerek és család kell, más nem.
Meleg pároknál lehet gyerek? Nem. Innentől a kérdés nem kérdés.
A szexuális forradalom meg a szabad párválasztás már nem is elég - pénz is kéne? Ajj, ez az elaljasult anyagias világszemlélet - a normális melegek élvezik, hogy naphosszat baszkurálhatják egymás tomporát és nemi szerveit anélkül, hogy bárki rájuk szólna e miatt, nem azon jár az eszük, hogy miképp pótolják a biológia hiányosságaikat. Amíg nem volt CSOK addig érdekes mód egy bzi se hiányolta az állami támogatást, de most már a másiknak van, akkor neki is kell (gondolja az egyszeri jogvédő).
Egyébként viszonylag könnyű belátni, hogy ha adó termelés a célja a programnak, akkor statisztikai alapon nem jó üzlet beruházni egy azonos nemű kombinációba, mert a valószínűségszámítás mai állása szerint 0 az esélye egy utódnak. Próbálgathatják naphosszat, hogy mi lesz ha ilyen pózban csinálják vagy sikerül-e a másikban, de a bibe+bibe és porzó+porzó párosítás zsákutca, bibe+porzó kell a szaporodáshoz.
Szerintem a legtöbb embernek eleve nem volna szabad szaporodnia akár heteró akár nem. Itt kezdődik a történet...😂
Amúgy meg nem kéne annyit titkoban buzulni, mert a nagybetűs "heterók" járnak érdekes módon legtöbbet travi prostikhoz, meg fiú eszkort meleg prostikhoz, csak az asszony ugye meg ne tudja... Nagy színjáték ez az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!