Nem unjátok a krumplizást már? Krumplitrükköt állítólag a baloldal vetette be. Ráírták Koncz Zsuzsa nevét a zsákokra, úgy, hogy semmi köze nem volt hozzá.
abba lehetne már hagyni az egészet! Szégyen, hogy ennyire ostobának tartjátok a falusi embereket, hogy krumpli miatt szavazzanak bárkire is. A falusiak között több az értelmes ember, mint ti uszítók közt.
Ez csak aljas rágalom!! Zsófikának semmi köze hozzá. Nem volt krumpliosztás. Nem is létezik krumpli!
És bizonyára csak valami véletlen folytán kerülhetett ez a kép pont a Fidesz tiszaújvárosi FB oldalára:
"Én tudtam, hogy nagyon sok embernek nem fog tetszeni, hogy ajánlom Zsófit, de '22-ig ez a hatalom fog fennállni, akivel egy polgármester, ha nem tud együttműködni, akkor duzzoghat a sarokban, és akkor nem haladnak az ügyek, mert egyszerűen másként nem működik ez a rendszer.
Éltem a Kádár-rendszerben, akkor is úgy működött az urambátyám kijárás. Akinek jó kapcsolatai voltak Bodnár elvtárssal és fölfelé, annak volt út, annak jutott ez is, meg az is.
Így lett az, hogy a 42 település polgármestere közül, ha jól tudom 38 támogatta ugyanilyen formában, mint én, mert ez a világ így működik." -Nyiri Tiborral, Szerencs polgármestere
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!