Az mé’ van, hogy az Index állítólag független, mégis csak a vérlibsik tüntetnek mellette?
Figyelt kérdés
2020. júl. 24. 23:07
1/13 anonim válasza:
Mert az illiberális kormány nem tűri a függetlenséget.
Tehát aki nem kormánypárti, és emellett liberális, az harcol a függetlenségért.
Ilyen qrva egyszerű.
2/13 A kérdező kommentje:
Vajon egy kuruc.info stílusú sajtótermék elférne az ő kis szabadságukban?
2020. júl. 24. 23:14
4/13 anonim válasza:
#1 vagyok:
Szerintem mindaddig igen, amíg egy bizonyos határt át nem lépnének.
De a kuruc.info pengeélen táncol. Ha ezt a bizonyos határt átlépnék, akkor viszont statáriális kivégzés következne.
5/13 anonim válasza:
senki se mondta, hogy ideológiailag független, azért a kettő között van egy kis különbség
6/13 anonim válasza:
@2 Látod, ez a baj, hogy nem érted. Nagy vonalakban egyébként az egyetlen nem tolerálandó dolog az intolerancia (lásd Popper-paradoxon, de ilyesmit úgysem fognál fel), de ennek ellenére például a TASZ nem egyszer ajánlott ingyenes jogsegélyt a kurucinfónak, mert igenis alapelv normális embereknél, hogy nem csak a saját véleményemet védem, hanem kiállok azért is, amely nem egyezik a világnézetemmel.
7/13 anonim válasza:
Én nem vagyok vérlibsi mégis tüntettem. Az antikomcsiknak se tetszik pártunk, és kormányunk működése.
8/13 anonim válasza:
Nem csak a vérlibsik tüntetnek mellette én például vérnáci vagyok.
9/13 anonim válasza:
#1, #8-nak:
Ha már szóba hoztad, akkor én is bevallom: komcsi vagyok. XD
10/13 anonim válasza:
Liberális= független, objektív, tárgyilagos
Konzervatív= populista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!