Az állítólagos független (bal oldali) médiumokban miért nem hoznak le semmi anyagot Gréczyről amikor ők is megkapták a felháborító képeket?
Minden médium megkapta a képeket és a zaklatásokról az információkat még is mélyen hallgatnak róla a bal oldali magukat függetlennek nevező portálok.
Borkai napi 10x szerepelt az Indexen sokszor "kokainozás" címszóval ami azóta se került bizonyításra és sehol se látszott kokain.
Lachner Csaba aki videón kokainozik Ő pedig azóta is a mi adónkon élősködik.
Tényleg ennyire nem érdekli az ellenzéki embereket semmi csak annyi számít, hogy fújj Fidesz, fújj Orbán? Az se baj ha az ellenzék minden családtagját beülteti pozicióba meg kilapátolják a pénzt 5 év alatt?
Nem tudom mit olvastál, én láttam cikkeket Gréczy ügyéről a független, vagy ha neked jobban tetszik baloldali médiumokban is. Az pedig szerintem teljesen normális, hogy bizonyos tartalmat már nem hoznak le róla.
Melyik nap szerepelt 10x Borkai az indexen?
Én is a főoldalon néztem, de előfordul, ha ahogy jelennek meg az újabb cikkek, a régebben írtak lekerülnek onnan.
De itt egész biztos megtalálod:
Túl sokat nem is kell legörgetni, időrendben vannak a hírek, tegnap 16:55-kor jelent meg.
Egy kattintás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!