Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nálunk miért nem lehetne így...

Nálunk miért nem lehetne így megoldani a sport kérdést? (Mert szerintem felháborító, hogy ilyen sokat költünk feleslegesen sportra. )

Figyelt kérdés
[link]
2019. szept. 28. 11:11
 1/4 mindentudó99 ***** válasza:
Sok pénz megy mindenféle sportlétesítmény èpítésre. Ha készen lesznek nyilván ez nem visz majd annyi pénzt. Évtizedekig semmi nem történt e téren. Ilyen tekintetben azt is érdemes lenne megnézni Dánia az elmúlt évtizedekben mennyit költött ilyenekre állami pénzből. És úgy összevetni a kettőt. De igaz nyilván lehetne kevesebbet is költeni sportra.
2019. szept. 28. 11:40
 2/4 A kérdező kommentje:
A sport a szórakoztatóipar része. A bevételből kellene megoldani a finanszírozást, nem állami pénzből. Aki meccset akar nézni, az fizessen érte annyit, amennyit ér a meccs. De ne azokkal fizettessék ki, akik utálják a focit, vagy betegek és nem jut a kezelésükre, mert fontosabb a stadion.
2019. szept. 28. 14:24
 3/4 mindentudó99 ***** válasza:
Jó a Bkv legyen ugyan így . Ne az én adómból finanszírozzák én sose használom. Emeljék a jegyek árát annyira hogy önellátó legyen. És lehetne ezt reggelig sorolni.
2019. szept. 28. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:
54%
Te kevered a dánokat a magyarokkal.
2019. szept. 28. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!