Hogy lehet, hogy az ellenzék pont Borsodban egy rasszista jelölttel vesztett? Anno pont ezekre a térségekre alapozta a Jobbik a sikerét
4# így van, ráadásul ez a választás tökéletesen leképezte a választói akaratot.
De szerintem a moslék szövetség lesz még ennél sz@rabb helyzetben is 2022- ben.
5: Nem egészen. Ahol a kisebbség van többségben, ott a szavazataikkal is többségben lesznek (kisebbségi többségű falvak), ahol a nem kisebbségiek vannak többségben, ott ők lesznek a szavazataikkal többségben (a nem kisebbségi többségű falvak és a példaként említett Tiszaújváros). Ez egyszerűen csak logika és matek.
Tudom, tudom, sok a szóismétlés (többség, kisebbség), de azért nekem legalább a logika és a matek még megy (ami legalábbis kell munkámhoz, amiben jó vagyok).
Egy erősen cigányok körzetben nem okos ötlet egy durván rasszista jelöltet indítani. (máshol se)
Szeptember elején, nyilvánosan kérte egy cigány Vajda, hogy vonják vissza a pacákot, vagy ellene, vagy a tavolmaradásra fognak kampányolni.
#2, ez az ellenzéki koalíció korlátja.
Hiába egyeznek meg a pártvezetők, a választókat ez nem köti.
Egy csendes, meggyőződéses baloldali nem szavaz egy durván rasszistára.
Nincs ebben semmi csoda.
Na, ha viszonylag széleskörű cigányellenesség sem elég a szövetséghez, akkor mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!