Miért ennyire népszerű a Fidesz a falusiak között?
A mai választást is itt nyerte meg.
Tiszaújvárosban simán kikaptak, de Szerencsen is alulmaradt ma a Fidesz jelöltje.
Viszont a falvak megfrdították az eredményt.
Miért ilyen népszerű a falvakban a Fidesz?
"Györ, Sopron, Szekesfehervar, Kaposvar Zalaegerszeg neked falu?"
Miért nem az? Bp hez képest
Falun lakom. Egy pusztulat, ami itt van. Vannak tanult, normális emberek is, de a döntő többség nem ilyen. És ez még egy jó környék, nem zsákfalu.
Azt azért halkan megjegyzem, hogy a városok is dugik vannak hülyével.
Egyébként nem igaz, hogy az M1-et nézik. Marsi Anikót és Gönczi Gábort nézik. A TV2 sokkal kártékonyabb, mint az M1.
A falvak lakói nem hibásak; egy agymosásnak kevesen tudnak ellenállni, pláne ha azt az egyház is sulykolja...
Az egyház fennen hirdeti a műkeresztény fidióta horda igéit, cserébe gond nélkül lenyelik a milliárdos állami támogatásokat...
Csak közben az ország kiírja magát a civilizációból!
Mivel a Fidesz eleve a falusi emberek szavazatara épít, elég csak ránézni Orbánra, direkt úgy kommunikál, hogy azzal a vidékiek is azonosulni tudjanak!
A másik dolog, hogy az ellenzék kétségtelenül lenézni a vidékieket, elég csak elolvasni az indexen vagy a 444-en egy vidékről készített cikket vagy videóanyagot, gyakorlatilag debilnek állítják be az ottélőket, ezek után még komolyan kérdés, hogy miért választják inkább a Fideszt, akik egyértelműen őket szólítják meg?
Valaki még írta, hogy a vidékiek kevésbé iskolázottak, ami úgy ahogy van nem alja meg a helyét érvként, lattam én mar nem egy elvakult diplomás embert is, ráadásul a vidéki létre nem fog egy egyetem sem felkészíteni, ha úgy tetszik egy városi közegben szocializálódott ember 2 hétig sem bírná vidéken!
Röviden azért szavaznak a a vidékiek a Fideszre, mert az ellenzékiek semmi jelét nem mutatják, hogy ők jobbá tudnák tenni az életüket, sőt összességében nem tudnak felmutatni semmilyen tervet azon kívül hogy váltsuk le a ,,Zorbánt"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!